Audi căutat în vederea confiscării, descoperit în vama Negru Vodă

Audi căutat în vederea confiscării, descoperit în vama Negru Vodă(398)


Ieri, în jurul orei 05.30, în P.T.F. Negru Vodă s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţenii români G. NICUŞOR, în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Vrancea şi T. PETRICĂ de 50 ani, domiciliat în judeţul Vaslui, care călătoreau cu un autoturism marca Audi model A3 înmatriculat în Italia.

Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, din data de 01.12.2014.
Pasagerul din dreapta, T. PETRICĂ, a declarat poliţiştilor de frontieră că i-a fost încredinţat autoturismul de către o rudă, cu scopul de a se deplasa în R. Bulgaria pentru a-l înmatricula, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 45.000 lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.
 
jooble.org