Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele ore(451)


În dimineaţa de 29.11.2014, ora 06.00, poliţiştii Biroului Urmăriri au identificat şi reţinut pe raza municipiului Constanţa, pe D. Giuniet, în vârstă de 25 de ani, condamnat la 5 ani şi 6 luni închisoare de către Judecătoria Constanta, pentru săvârşirea infracţiunii furt calificat şi pe D. Giumazie, în vârstă de 49 de ani, condamnată la 6 ani închisoare de către Judecătoria Constanta, pentru săvârşirea infracţiunii furt calificat.

Arestaţi preventiv
Ca urmare a percheziţiilor de la data de 28 noiembrie a.c., din cei 8 reţinuţi pentru furturi de animale, la 7 din ei instanţa de judecată a emis mandate de arestare pentru 30 zile, iar unul la domiciliu.

 

Auto neînmatriculat
Cercetat penal de poliţişti
În noaptea de 29.11.2014, poliţiştii Secţiei 2 Rurale au depistat la intersecţia DJ 222 cu DJ 225, în localitatea Târguşor, un autoturism condus de B. Marian de 35 ani, din Murfatlar.
Cu ocazia verificării documentelor autoturismului, s-a constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie era valabilă până la data de 28.11.2014.
În cauză poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală.

Reţinut pentru tâlhărie
Poliţiştii din Năvodari îl cercetează în stare de reţinere pe O. Florin Laurenţiu de 37 ani, care, la data de 29.11.2014, a deposedat-o prin smulgere pe N. G., de 30 ani, de portmoneu, în timp ce aceasta se afla în zona ,,Troiţă,, din Năvodari.


Cercetat pentru furt 
Poliţiştii din Năvodari îl cercetează în stare de libertate pe M. Gabriel Valentin, care, în ziua de 29.11.2014, fiind într-un magazin, a sustras mai multe bunuri.


Arestat preventiv
Urmare a prinderii în flagrant dintr-o societate comercială din Zona Eden din Constanţa a lui B. Fernando-Romeo de 18 ani, din Năvodari, poliţiştii l-au prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare, Judecătoria emiţând mandat pe o perioadă de 30 zile.
Cel în cauză a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.
 
jooble.org