Investiție de 500.000 lei a RAJA în cartierul Coiciu

Investiție de 500.000 lei a RAJA în cartierul Coiciu(568)


Astăzi dimineaţă, la ora 6,00, la dispeceratul RAJA s-a primit o sesizare prin care societatea era informată că pe stradă Negru Vodă din municipiul Constanţa apa nu are presiune.

Echipele deplasate la faţa locului, pe strada Negru Vodă, aproape de intersecţia cu strada Răsuri, au constatat că conducta cu diametrul de 200 mm este spartă. Iniţial, s-a luat decizia remedierii avariei cu conducta sub presiune, dar în urmă săpăturilor s-a constatat că unul din tuburile de legătură, situate pe strada Răsuri, în dreptul străzii Negru Vodă, e fisurat pe o lungime de trei metri, ceea ce necesită înlocuirea lui integrală. Din această cauză, a fost sistată alimentarea cu apă în intervalul orar 8,30-13,00, fiind afectaţi toţi consumatorii din cartierul Coiciu.


Având în vedere faptul că în ultima perioadă s-au constatat mai multe avarii pe acest segment, dar şi pentru că, în acea zonă, conducta de alimentare cu apă are o vechime de peste 60 de ani, s-a luat decizia înlocuirii ei pe o lungime de aproximativ 200 metri. Lucrarea va fi demarată pe 2 decembrie. Investiţia, de peste 500.000 lei, va fi asigurată din fonduri proprii RAJA.


”Ne cerem scuze abonaţilor afectaţi, cărora le dăm asigurări că echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei şi pentru reluarea furnizării de apă la parametric normali”, au precizat reprezentanții societății. 
jooble.org