Contrabandă cu țigări din Olanda

Contrabandă cu țigări din Olanda(467)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au procedat ieri la aplicarea sechestrului asigurator, dispus de Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel Constanţa, pentru cantitatea de 460.200 de pachete cu ţigarete din mărcile Marble Fliter de Luxe, Marble Royal, Marble Gold, Business Royals şi DON.

Întreaga cantitate de ţigarete din container, în valoare de aproximativ 1.000.000 de euro, a fost ridicată şi depozitată la sediul Gărzii de Coastă.
La sfârşitul lunii iulie 2014, în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au efectuat controlul fizic al mărfurilor dintr-un container cu ţigarete sosit în Portul Constanţa Sud Agigea.
Investigaţiile au fost efectuate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, beneficiind de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cercetările au scos la iveală faptul că întreaga cantitate de ţigarete provenea din Olanda şi era destinată unei firme din Bulgaria care se afla în atenţia poliţiştilor de frontieră constănţeni pentru implicarea în activităţi de contrabandă cu ţigarete.
 
jooble.org