Conducea un Mercedes care trebuia să fie sechestrat de polițiști(476)


Ieri, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. Mangalia au desfăşurat, în zona de competenţă, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Astfel, pe raza localităţii Limanu din judeţul Constanţa, la sediul unei societăţi cu profil agricol, a fost descoperită o autoutilitară marca Mercedes Benz model Sprinter, cu numere de Bucureşti, despre care cetăţeanul român G.R., în vârstă de 43 ani, a declarat că îi aparţine.

Verificările au scos la iveală faptul că autoutilitara în cauză figurează ca fiind căutată în vederea indiponibilizării, având menţiunea de sechestru în cauze penale emisă de I.P.J. Constanţa, din luna mai 2014.

Bărbatul în cauză, domiciliat în municipiul Mangalia, a declarat poliţiştilor de frontieră că a primit autoutilitara în custodie, de la o cunoştinţă, fără a cunoaşte faptul că aceasta este căutată în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoutilitara la sediul G.N. Mangalia pentru a fi predată poliţiştilor de la I.P.J. Constanţa care instrumentază dosarul penal în cauză.
 
jooble.org