Ultimele ore pentru a mai prinde o super-ofertă de vacanță!

Ultimele ore pentru a mai prinde o super-ofertă de vacanță!(848)


Nu știți încă unde să vă petreceți vacanța de iarnă? Nici Revelionul? Sau poate că, așa cum omul înțelept își face car iarna și sanie vara, vă gândiți de pe acum la vacanța de vară. Dacă vă încadrați într-una dintre categoriile de mai sus sau dacă pur și simplu vă place să călătoriți, mai aveți câteva ore la dispoziție pentru a vizita Târgul de Turism ”Vacanța” (21 - 23 noiembrie), care s-a deschis vineri la Maritimo Shopping Center și care se va încheia astăzi, la ora 22.00.

La acest târg găsiți nu numai vacanțe pentru toate gusturile, ci și pentru toate buzunarele. Aveți, la alegere, destinații românești sau din străinătate. Ce spuneți de un concediu în îndepărtata și exotica Thailanda? Pentru a vă oferi o foarte mică experiență a ceea ce înseamnă Thailanda, organizatorii târgului au invitat, în premieră, Oficiul pentru Turism al Thailandei. Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci au adus o rișcă, mijloc de locomoție tradițional în țara asiatică.

Foarte căutate sunt în această perioadă sejururile de Crăciun sau de Revelion. Până acum, constănțenii au fost interesați în special de stațiunile montane românești. Prețurile nu sunt mici, dar hotelierii promit un sejur de neuitat.

În ceea ce privește vacanțele de vară, acum este momentul să le cumpărați. De ce? Pentru că beneficiați de reduceri care ajung până la 50% - reduceri speciale pentru acest târg. Mai mult, se oferă posibilitatea achitării în rate a vacanțelor. Cu numai câteva zeci de euro puteți face deja rezervarea, iar restul îl achitați în rate, la primăvară. Destinațiile cele mai căutate pentru vară rămân cele deja tradiționale: Turcia, Grecia, Spania.

Dacă nu v-am convins, un ultim motiv pentru care ar trebui să vizitați târgul este tombola din seara aceasta. Până acum au fost puse la bătaie sejururi gratuite la munte, pachete de îngrijire a sănătății, tratamente spa. Premiul cel mare este un tratament SPA în Turcia.

”A cincea ediție a Târgului de Turism ”Vacanța” este o prelungire a Târgului de Turism de la București organizată special pentru constănțeni. Aceștia au ocazia să își cumpere vacanțe cu discount pentru primăvara și vara 2015. Vrem să aducem magazinul de vacanțe la îndemâna constănțenilor și să înțeleagă că prin agențiile de turism pot cumpăra vacanțe ieftine și sigure”, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

 Foto: Facebook/Corina Martin
jooble.org