Începe Târgul de Turism, cu surprize și tombole

Începe Târgul de Turism, cu surprize și tombole(826)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNĂRII organizează, în perioada 21-23 noiembrie 2014, ediția a V-a a Târgului de Turism VACANTA Constanta, cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovarii turismului.

Târgul se desfășoară la Maritimo Shopping Center Constanta, pe o suprafață de 200mp și reunește 28 de firme.

Anul acesta organizatorii au ca noutate turismul medical prezent la târg şi de asemenea participare internatională, printr-o agenţie de turism din Bulgaria şi Autoritatea pentru Turism Thailanda – Oficiul Balcanic.


Evenimentul a fost lansat cu facilităţi pentru expozanţi, care au inclus tarife speciale, de tip First Booking (15% reducere), Early Booking (10% reducere), conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg.


În fiecare seara, la ora 19:00, va avea loc tombola Targului de Turism VACANTA Constanta, cu extragerea, in direct, a premiilor oferite de expozanti:
- 4 week- end(uri) la munte
- abonamente la sala fitness, biliard, squash
- 1 excursie de 8 martie (pentru o doamna) la Istanbul
- 3 check-up(uri) medicale (control medical)
Biletele pentru tombola se vor gasi in cadrul târgului, la fiecare stand.

 

Programul de vizitare este zilnic de la 10:00 – 22:00
jooble.org