Începe Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX(1030)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 19 – 23 noiembrie 2014, ediția de iarnă a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.


Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 3.700 mp, și reunește peste 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România.
Numărul mare de participanţi și suprafața ocupată confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment atractiv pentru participanții care, într-un procent extrem de mare, aflat în creștere, de la o ediție la alta, sunt consecvenți în a participa la târg.

Ediția de iarnă a TINIMTEX, deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece, cadouri menite să răspună tuturor gusturilor cumpărătorilor.

TINIMTEX va fi structurat astfel :
· Pavilion Expozițional parter (confecții textile adulți, tricotaje, confecții, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele)
· Pavilion Expozițional etaj (încălțăminte și marochinarie)


Ponderea grupelor de produse din cadrul acestei ediţii este următoarea:
· confectii textile adulti 35%
· incaltaminte si marochinarie 29%
· tricotaje si confectii copii, decoratiuni interioare si lenjerii de pat 19%
· confectii piele si blana 17%
Ponderea firmelor pe judete este urmatoarea:
· Bucuresti 23 %
· Constanta 22%
· Brasov 15 %
· Arad 9%
· Iasi, Arges 4 %
· Suceava 3 %
· Prahova, Bistrita Nasaud, Buzau, Satu Mare, Sibiu 2 %
· Mures, Bihor, Vrancea, Dolj, Cluj, Neamt : in total = 10 %

Program de vizitare:

În perioada 19 - 22 noiembrie: 10.00 - 19.00
Duminică, 23 noiembrie: 10.00 - 16.00
jooble.org