Felix Stroe și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Constanța

Felix Stroe și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Constanța(786)


Felix Stroe și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Constanța. Acesta a declarat că este ”mâhnit” de rezultatul alegerilor prezidențiale în plan județean și consideră gestul său unul ”profund moral”.

”Deși responsabilitatea mea politică concretă în cadrul Organizației Județene Constanța este coordonarea activității de partid în Colegiul Uninominal de Deputați D3, colegiu în care PSD a câștigat alegerile, atât în turul I cât și în turul al II-lea, mă consider vinovat alături de ceilalți colegi ai mei din conducerea Organizației Județena a PSD Constanța în principal pentru faptul că nu am reușit în ultimii ani să-i conving că strategia promovată pentru activitatea de relaționare a partidului cu cetățenii județului Constanța, cu tineretul în special, este greșită, ceea ce s-a reflectat în rezultatele obținute în această campanie electorală”, spune Felix Stroe, într-un comunicat de presă.

Acesta le mulțumește colegilor din colegiu și asigură că va respecta cu loialitate și respect valorile social-democrate, dar și că va rămâne un simplu membru de partid al PSD Constanța.
 
jooble.org