Mazăre, întrebat pe cine ar vedea premier: Sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu(650)


Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, răspunzând unei întrebări, că l-ar prefera pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de premier dacă Victor Ponta va câştiga alegerile prezidenţiale, adăugând că nu e bine ca PSD să aibă şi preşedinte şi prim-ministru.

Radu Mazăre a fost întrebat, marţi, la ieşirea din sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde se prezintă săptămânal, urmare a controlului judiciar, pe cine ar vedea premier în eventualitatea în care Victor Ponta va deveni preşedinte, liderul PSD răspunzând: "Eu sunt extrem de confortabil cu Tăriceanu. Da, chiar îmi place".

Primarul Constanţei a mai spus că este bine ca postul de premier să nu aparţină PSD dacă Ponta va câştiga alegerile.

"Ponta a avut o poziţie pe care eu o apreciez, nu am absolut nimic a-i reproşa ca şi candidat, prestaţie impecabilă. El a spus aşa, nu putem şi nici nu-i bine să luăm noi tot, şi chiar cred că nu-i bine să luăm noi tot, să avem şi preşedinte şi prim-ministru. E bine ca, în ideea în care lucrurile se mai domolesc şi mai dispare ura şi ranchiuna asta în România, să fim reprezentaţi cât mai mulţi", a afirmat Mazăre.

Sursa: Mediafax.ro
jooble.org