Au fost premiați cei mai buni matematicieni din mediul rural

Au fost premiați cei mai buni matematicieni din mediul rural(1685)


Sâmbătă, 18 mai, la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, a avut loc concursul județean „Rural Math”, la care au participat 209 elevi din 52 de unități școlare, din mediul rural.
Toți elevii au primit diplome de participare, iar elevii cu rezultate foarte bune au fost răsplătiți cu premii în bani, acordate de Primăria Cumpăna.


Premiile au fost înmânate de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, de reprezentanți ai Primăriei din Cumpăna și inspectori școlari de specialitate. Astfel, au fost acordate următoarele premii și mențiuni: la clasa a V-a - 2 premii I, 7 premii II, 2 premii III și 11 mențiuni; la clasa a VI-a: 2 premii I, 1 premiu II, 2 premii III și 10 mențiuni; la clasa a VII-a: 2 premii I, 4 premii II, 2 premii III și 8 mențiuni și la clasa a VIII-a: 1 premiu I, 1 premiu II, 1 premiu III și 30 de mențiuni.


Elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite și au obținut premiul I sunt: Martin Celik, clasa a V-a, Liceul Cobadin, Zamfirescu George Iulian, clasa a V-a, Școala Gimnazială nr. 1 Comana, Dumitru Alexandru, clasa a VI-a, Școala Gimnazială Nr. 1 din Valu lui Traian, Ion Teodora, clasa a VI-a, Școala Gimnazială Nr. 1 din Cuza Vodă, Apetroaie Răzvan, clasa a VII-a, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Omer Miriem, clasa a VII-a, Școala Gimnazială Nr. 1 Valu lui Traian și Vlad Diana Roxana, clasa a VIII-a, Școala Gimnazială „Ion Borcea” Agigea.
jooble.org