Au ajuns în arest după ce au bătut doi polițiști(598)


Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat Judecătoria Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de trei bărbați care au agresat doi polițiști.

Este vorba de:
- LUPU NICOLAE cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice
- DUMITRU LUCIAN cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și două infracțiuni de răzbunare pentru ajutorul dat justiției
- GHIBAN PETRICĂ cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de răzbunare pentru ajutorul dat justiției și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reținut că în noaptea de vineri spre sambata, în jurul orelor 02.20, în timp ce se aflau în incinta barului „Cafe Komodo” aparținând S.C. A.& D. P. SRL din oraș Ovidiu, str. Căminului, jud. Constanța, cei trei inculpați au provocat un scandal, cu prilejul căruia, în scop de răzbunare, au agresat-o fizic pe persoana vătămată V.I., polițist local, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 11-12 zile de îngrijiri medicale, iar inculpatul DUMITRU LUCIAN a agresat-o și pe persoana vătămată P.M.F., agent de poliție, cauzându-i vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare circa 6-7 zile de îngrijiri medicale, ca urmare a faptului că acestea au dat declarații în calitate de martori în cauza penală nr. 296/P/2014 a Parchetului de pe lângă Tribunalului Constanța în care erau cercetați numiții LUPU AUREL, fratele inculpatului LUPU NICOLAE și LUPU ION, unchiul inculpatului DUMITRU LUCIAN, prin acțiunile lor violente îndreptate împotriva celor două persoane, inculpații indignând clienții și personalul localului, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.
În urma scandalului provocat, inculpatul LUPU NICOLAE a distrus două mese, precum și alte bunuri din incinta localului public, cauzând persoanei vătămate C.S., administratorul S.C. A.& D. P. SRL, un prejudiciu estimat de 5.000 lei.
jooble.org