PSD Constanța a dat startul campaniei electorale

PSD Constanța a dat startul campaniei electorale(1382)


Conducerea PSD Constanța a organizat astăzi, în prima zi de campanie electorală, o conferință de presă în care și-a prezentat intențiile și planul de acțiune. Alături de Nicolae Moga, coordonator al campaniei, Felix Stroe și Decebal Făgădău au stat și George Lipoveanu, președintele UNPR Constanța, și Mircea Banias, președintele PC Constanța.

Nicolae Moga a promis o campanie decentă. Acesta a precizat că alianța PSD-UNPR-PC se va axa pe inaugurarea unor obiective importante din județ, cum ar fi podul peste Canalul Dunărea – Marea Neagră, care ar trebui să aibă loc pe 31 decembrie, a drumului Ovidiu – Poarta Albă sau a introducerii rețelei de gaz metan în premieră într-un sat din Dobrogea, și anume în Lipnița. Moga a prezentat și materialele de campanie: afișe și calendare, care sunt realizate la București. ”Vom suplimenta dacă vom avea resurse. Vom mai lua pixuri, tricouri, geci. Eu personal vreau chibrituri și geci. Să vedem dacă vom avea fonduri”, a precizat senatorul PSD. Moga a precizat că îi va sancționa pe toți cei care vor oferi mici, bere sau alte alimente. Moga a mai precizat că obiectivul PSD Constanța este să fie pe primul loc din județ. ”Va exista și turul doi. Speranța mea este să se refacă USL”, a conchis acesta.

În campania electorală se va implica și președintele organizației județene a PSD, primarul Radu Mazăre. ”Toți parlamentarii noștri vor face campanie”, a precizat și Felix Stroe.

Referitor la faptul că ieri au fost amplasate afișe de campanie ale PSD în municipiul Constanța, Moga a spus că i-a mustrat pe tinerii din PSD care au făcut acest gest și că i-a sunat personal pe liderii partidelor de opoziție pentru a le cere scuze.

Foto: De la stânga la dreapta: Felix Stroe, George Lipoveanu, Nicolae Moga, Mircea Banias și Decebal Făgădău

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri