DOCUMENT. Directorul general SC RAJA SA, Felix Stroe, și-a luat concediu în perioada campaniei electorale

DOCUMENT. Directorul general SC RAJA SA, Felix Stroe, și-a luat concediu în perioada campaniei electorale(1580)


Directorul general al SC RAJA SA, Felix Stroe, este în concediu de odihnă pe toată durata campaniei electorale.

Astfel, începând de ieri, 2 octombrie, până pe 18 noiembrie, la ora 8.00, acesta și-a delegat atribuțiunile.

Sarcinile și responsabilitățile specifice funcției de director general sunt preluate, în această perioadă, de către directorul general adjunct, Aurel Presură. ”În această perioadă, dl. Presură Aurel va avea delegate toate obligațiile și atribuțiile executive, precum și puterile de conducere și de reprezentare a societății și va rezolva cu responsabilitate, economicitate și promptitudine sarcinile curente primite spre rezolvare și/sau asumate prin contractul de mandat, precum și cele de asigurare a funcționalității întregului sistem de apă, canalizare și epurare”, se arată în dispoziția nr. 1831 avizată de conducerea societății.

Decizia lui Felix Stroe a fost luată pentru a nu exista niciun fel de imixtiune între activitatea SC RAJA SA și campania electorală. Mai mult, acesta a renunțat și la mașina de serviciu în toată această perioadă.

Felix Stroe este unul dintre membrii PSD care coordonează această campanie, în calitate de coordonator județean al militanților și responsabil cu secțiile de votare. De asemenea, acesta este responsabil de activitatea partidului în colegiul 3 din județ.

 
jooble.org