Directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, în vizorul Corpului de Control al Ministerului Transporturilor(837)


Sindicatul Aeroportului Internațional Civil Mihail Kogălniceanu salută decizia Ministrului Transporturilor, Ioan Rus, de a trimite Corpul de Control la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu. Decizia a fost luată ca urmare a sesizărilor Sindicatului și după ce în presa centrală au apărut informații privind managementul defectuos și contractele păguboase încheiate de actualul director general, Cristian Carsium Moldovanu. Sindicatul și-a exprimat în mai multe rânduri dezacordul cu deciziile de management luate în ultimul an de directorul general care au agravat situația financiară a aeroportului civil, ale cărui pierderi s-au triplat în mandatul actualului manager.

Din vara acestui an, câteva zeci de salariați și membri ai Sindicatului se află în conflict deschis cu conducerea Aeroportului, pe rolul Tribunalului Constanța aflându-se dosarul 4847/118/2014 care are ca obiect recuperarea drepturilor bănești de către reclamanți. Tensiunile dintre angajați și conducerea actuală nu au lipsit nici în 2013, în octombrie salariații amenințând în mai multe rânduri cu greva, în primul rând din cauza întârzierilor salariale.
 
jooble.org