CHIŞINĂU: Preşedintele Asociaţiei

CHIŞINĂU: Preşedintele Asociaţiei "Litoral - Delta Dunării", Corina Martin, participă la evenimntele legate de constituirea Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova(1120)


Cu ocazia constituirii Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova (FPTRM), Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral – Delta Dunării” (APDTLDD / ALDD) şi al Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România (FAPT), participă, astăzi, marţi - 30 septembrie 2014, la Chişinău, la o conferinţă de presă şi la Adunarea Generală a noii structuri, alături de colegii din Republica Modova, la invitaţia acestora.

Din Federaţia de Promovare a Turismului vor face parte asociaţii, ONG - uri şi operatori privaţi, din domeniul turistic, touroperatori, transportatori şi hotelieri.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi Federaţia de Promovare a Turismului din Republica Moldova vor iniţia o strategie comună, de promovare a celor două destinaţii, pe pieţele turistice proprii, pentru perioada imediat următoare.

Corina Martin va prezenta filmul de promovare a staţiunii Mamaia, în cadrul Adunării Generale de constituire a Federaţiei de Promovare a Turimului din Republica Moldova.

“Consideram acest moment ca fiind esenţial pentru realizarea unei alianţe strategice, de promovare reciprocă, o strategie care să ducă la o colaborare strânsă, între cele două părţi în atingerea scopului comun, şi anume: creşterea numărului de turişti, pe cele două destinaţii.
Niciuna dintre cele două ţări nu s-a promovat sufficient, până acum, pe cealată piaţă!
Vom iniţia o strategie comună, la care ne dorim să atragem şi susţinerea autorităţilor publice centrale”, a declarat Corina Martin, preşedintele Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România şi al Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral – Delta Dunării”.

La rândul său, Alex Filipski, în numele grupului de iniţiatori ai Federaţiei de Promovare a Turismului din Republica Moldova, a ţinut să declare următoarle: ”Ne bucurăm că reuşim să constituim, azi, Federatia de Promovare a Turismului din Moldova, având ca model Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România, si cu susţinerea directă a doamnei Corina Martin.
Împreună, ne propunem să atragem mai multi turişti, pe fiecare dintre cele două pieţe naţionale.


IMAGINE: Corina Martin (a doua din stânga), care este şi vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) din România, împreună cu colegii de la ANAT Moldova, la Moeciu, în 2012 (Sursă foto: travelromania.ro)
 

Taguri: CorinaMartin, FAPT, FPTRM, ANAT, AlexFilipski, RepublicaMoldova, Chisinau, AsociatiaLitoral-DeltaDunarii, ALDD, APDTLDD,jooble.org