Activități dedicate Zilei Mondiale a Inimii și Zilei Vârstnicului(752)


Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” celebrează Ziua Mondială a Inimii și Ziua Mondială a Vârstnicului. Cu această ocazie, marți, 30 septembrie 2014, ora 11.00, în sala ”Miron Bibu” a colegiului, va avea loc activitatea ”Inimi pentru inimi”, derulată în cadrul parteneriatului cu Direcția de Sănătate Publică Constanța.

 Grupul țintă îl reprezintă elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a, iar scopul este sensibilizarea acestora în legătură cu importanța menținerii unor relații sociale calde, apropiate, atât în familie, cât și în școală, pentru o viață de calitate. La această activitate, elevii vor avea ca invitați persoane dragi – bunici, foști profesori etc. - cărora le vor oferi, în semn de mulțumire pentru modul în care și-au pus amprenta asupra educației lor, felicitări, dar și alte obiecte confecționate de ei. De asemenea, a fost pregătit și un moment muzical-artistic.

Coordonatorii activității extrașcolare sunt: profesor psiholog Daniela Stroia, profesor Doinița Pindic, profesor Georgiana Crîngașu și profesor Magda Ghilescu.
  
jooble.org