MEDGIDIA. Încă un proxenet reținut(827)


Urmare a flagrantului organizat de către oamenii legii din Medgidia, la data de 24.09.2014 într-un caz de proxenetism, vă înformăm că, în urma extinderii cercetărilor a mai fost identificat un tânăr, respectiv R. G., de 25 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de participare la comiterea aceleiaşi infracţiuni.

Și faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând ca în ziua de 25.09.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă

Reamintim că la data de 24 septembrie 2014, o echipă de flagrant formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa - S.I.C. şi S.I.P.I. Constanta, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au realizat un flagrant, în baza unor activităţi specifice de supraveghere ce s-au derulat pe o perioadă de 3 luni, la domiciliul lui A. D., de 57 de ani, care a fost surprins de către oamenii legii în timp ce primea suma de 200 lei de la doi investigatori sub acoperire în schimbul oferirii a două prostituate pe care acesta le găzduia de mai multe luni în locuinţa sa şi pe care le determina să întreţină raporturi sexuale cu diferinţi bărbaţi, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 100 lei.
Acesta beneficia de sumele de bani, iar tinerele găzduite de el beneficiau numai de hrană şi îmbrăcăminte din banii obţinuţi în urma practicării prostituţiei.
În locuinţa sa au fost identificate 5 tinere, dintre care 3 minore(16 ani).

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând ca în ziua de 25.09.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de proxenetism.

   
jooble.org