Radu Mazăre: Lansarea lui Ponta a fost la fel ca a lui Obama

Radu Mazăre: Lansarea lui Ponta a fost la fel ca a lui Obama(1397)


Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, spune că i-a plăcut lansarea candidaturii la prezidenţiale a lui Victor Ponta, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe Arena Naţională, afirmând că aceasta ”a fost făcută după mintea strategului american şi a fost la fel ca lansarea lui Obama”.
 Ponta a fost la fel ca a l
Primarul Radu Mazăre a declarat, astăzi, că i-a plăcut să meargă să salute mulţimea şi să fie ovaţionat pe Arena Naţională, unde Victor Ponta şi-a lansat candidatura la Preşedinţie.
“Lansarea de la Bucureşti a fost făcută după mintea strategului american. N-ai văzut că a fost la fel ca lansarea lui Obama ? Mie mi-a plăcut că eu am mers prin mulţime şi am salutat toate peluzele şi îmi plăcea când ţipau oamenii, făceau valuri acolo. I-am salutat din respect, aşa am simţit nevoia să merg printre oameni”, a spus Radu Mazăre.
Premierul Victor Ponta şi-a lansat, sâmbătă, pe Arena Naţională, candidatura la Preşedinţie, la eveniment luând parte câteva zeci de mii de persoane.

La eveniment a participat şi Radu Mazăre, care a venit îmbrăcat în ţinuta sa kaki şi cu bereta roşie, el fiind însoţit de mai multe tinere îmbrăcate similar.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: Libertatea.ro
jooble.org