Cercetați de către polițiștii Secției 3 pentru furt calificat

Cercetați de către polițiștii Secției 3 pentru furt calificat(697)


În noaptea de 21 spre 22.09.2014 ora 02.15 patrula mixtă de siguranță din cadrul Secției 3 Poliție din Constanța formată dintr-un polițist și un jandarm din cadrul IJJ Constanta, în urma unei sesizări, s-a deplasat operativ în zona Gării Constanța, la sediul unei societăți comerciale (telefonie mobilă) al cărei sistem de alarmă se declanșase.

La fața locului se aflau agenții unei societăți de pază și protecție care imobilizaseră o persoană, iar din cercetări s-a stabilit că alți doi bărbați au reușit să fugă.
Verificând zona, oamenii legii au găsit în imediata apropiere un autoturism ce avea o portieră deschisă, iar în interior se aflau mai multe cutii-ambalaje de telefoane mobile și cartele telefonice.
Tot în autoturism au fost gasite actele de identitate ale lui L.G., de 29 de ani, persoana imobilizată de către agenții societății de pază, un clește tip gură de lup, o rangă, două șurubelnițe, 178 cartele telefonice, 27 telefoane mobile diferite marci și două tablete electronice, bunuri ce au fost restituite reprezentantului societății.
Autoturismul folosit la comiterea furtului și abandonat la fața locului a fost indisponibilizat pentru cercetări.
Valoarea totală a prejudiciului creat este de 9 500 lei din care s-au recuperat deja bunuri în valoare de 7 000 lei.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 în vederea identificării și tragerii la răspundere penală și a celorlalți doi participanți la comiterea furtului, pentru L.G. urmând a fi făcută propunere de arestare preventivă.
  
jooble.org