YACHTING: Se încheie prima etapă a Campionatului Naţional 2014, cu o cursă înscrisă în cea mai mare regată internaţională simultană, pentru înscrierea în...

YACHTING: Se încheie prima etapă a Campionatului Naţional 2014, cu o cursă înscrisă în cea mai mare regată internaţională simultană, pentru înscrierea în... "Cartea Recordurilor"!(2019)


În această seară, se încheie prima etapă (19 – 21 septembrie 2014) a Campionatului Naţional de Yachting “BMW National Offshore Yachting Championship”, cu o cursă pe traseul Constanţa (Portul de Agrement “Tomis”) – Mangalia (Portul Turistic) – Limanu (“Life Harbour”).

Campionatul este organizat de către Federaţia Română de Yachting (FRY), în parteneriat cu “BMW Group – România”, cu sprijinul “LifeHarbour” Limanu, “Black Sea Sailing Association” (BSSA) şi “Yacht Club Bucureşti” (YCB).


Această etapă a prilejuit şi participarea velierelor din România la competiţia mondială “Bart’s Bash”, cea mai mare “regatta”, la nivel internaţional, dar şi un eveniment de strângere de fonduri, care s-a desfăşurat astăzi, duminică - 21 septembrie 2014.

Fondurile strânse vor fi folosite apoi pentru a atrage tinerii către yachting şi a inspira noua generaţie să adopte un stil de viaţă care le dezvoltă personalitatea, dar şi corpul, într-un mod armonios.

Regata “Bart’s Bash” este o iniţiativă în memoria lui Andrew “Bart” Simson, medaliat olimpic cu aur şi argint şi participant la “Cupa Americii”.

România participă şi ea, alături de numeroase alte ţări, şi, astfel, o parte din cursa “offshore” de astăzi, Constanţa – Mangalia - Limanu, a “BMW National Offshore Championship 2014”, va conta pentru Regata Internaţională “Bart’s Bash”.

Aşadar, în această dimineaţă, celor 7.500 de ambarcaţiuni participante, din întreaga lume, li s-au vor alăturat velierele din cadrul campionatului naţional “BMW Offshore Championship”, care au plecat din “marina” de agrement a Portului Turistic “Tomis”, din Constanţa.

Acest eveniment este o încercare de a stabili un nou record mondial şi de a fi înscris în “GUINESS BOOK of World Records”.


FOTO: caplimpede.ro
 

Taguri: Yachting, Bart'sBash, BartsBash, BMWNationalOffshoreYachtingChampionship2014, Constanta-Mangalia-Limanu, FederatiaRomanaDeYachting, FRY, PortulTomisConstanta, LifeHarbourLimanu, BlackSeaSailingAssociation, YachtClubBucuresti, YCB, AmdrewBartSimpson, Andre,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri