Ministrul Grapini: astăzi, agendă încărcată la Constanţa

Ministrul Grapini: astăzi, agendă încărcată la Constanţa (986)


Aşa cum am informat deja, astăzi, la Hotelul “Malibu”, din Mamaia, începând cu orele 11.00, Federaţia Patronală a Textilelor, Confecţiilor şi Pielăriei – FEPAIUS, în colaborare cu SC EXPOCONFINTEX SA, organizează o întâlnire de lucru, pe subiecte de actualitate ale Industriei de Textile – Pielărie, cu tema: “Probleme actuale ale IMM-urilor din industria de textile - pielarie şi Programe de finanţare”, la care este invitată (şi a confirmat participarea) Maria Grapini, ministru - delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri. şi Turism.

Dar ministrul este aşteptat şi de către cei implicaţi în turismul de pe litoral, care vor să discute teme precum data introducerii, cuantumul şi modul de aplicare al anunţatului impozit forfetar. Este foarte probabil ca întâlnirea să aibă loc chiar la întâlnirea pe probleme de turism, organizată de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) din Constanţa, începând cu orele 14.00, la sediul său, de pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 185 A.
La ora 17.00, Maria Grapini va susţine o conferiţă de presă, la sediul Uniunii Social Liberale (USL) Constanţa, de la Gară (Bulevardul Ferdinand, nr. 97).
 
jooble.org