Primarii LIBERALI din CONSTANȚA nu știu numele propriului candidat la PREȘEDINȚIE. Cine e KLAUS JOHANNESBURG???

Primarii LIBERALI din CONSTANȚA nu știu numele propriului candidat la PREȘEDINȚIE. Cine e KLAUS JOHANNESBURG???(948)


Gafă de proporții a primarului liberal din Medgidia, Marian Iordache.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar cea mai mare parte a primarilor liberali din Constanța, dar și liderul organizației județene, Gheorghe Dragomir, alături de candidatul ACL la președinție, Klaus Iohannis.

Numele german al acestuia i-a jucat feste primarului Iordache. Acesta a descris în felul următor fotografia: ”O echipa solida !Respect pt un OM deosebit KLAUS JOHANNESBURG !”

Îi reamintim primarului de Medgidia că numele candidatului pe care îl susține este Klaus Iohannis.


Dacă ar fi căutat pe internet, primarul liberal ar fi descoperit, pe Wikipedia, că ”Johhannesburg este cel mai mare oraș din Africa de Sud, cu o populație de 3.225.812 de locuitori în 2001, și capitala provincieiGauteng. Orașul este poreclit de localnici „Jo'burg”, „Jozi” sau „eGoli”. Deși Johannesburg nu este capitala Africii de Sud, este sediul Curții Constituționale, cea mai înaltă curte din republică. Metropola Johannesburg este printre cele mai mari 50 de aglomerații urbane din lume, și, de asemenea, Johannesburg este cel mai mare oraș din lume ne-situat pe un râu, lac sau litoral.”

UPDATE: Primarul a modificat numele după ce a primit un comentariu care i-a atras atenția asupra greșelii, dar printscreen-ul nostru este dovada erorii monumentale comisă de acesta.

Sursă foto: printscreen Facebook


  

Taguri: liberali, marian, iordache, klaus, iohannis,jooble.org