"SALONUL AUTO MARITIMO" - Ediţia a III-a (18 - 21 septembrie 2014)(1540)


Se apropie, cu paşi repezi, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului, la „Maritimo Shopping Center”, din municipiul Constanţa: “SALONUL AUTO MARITIMO” – Ediţia a III-a (18 – 21 septembrie 2014).

A făcut istorie timp de doi ani, a vândut exclusivităţi şi modele unice, iar acum recidivează, ajungând la cea de-a treia ediţie!

“Salonul Auto Maritimo” s-a impus, pe piaţa de profil, ca lider de audienţă, publicul său însumând zeci de mii de vizitatori.

Aşadar, fie că vrem să ne cumpărăm o maşină, fie că suntem pasionaţi, fie că doar dorim să fim la curent cu ultima modă din domeniu sau doar să ne lăsăm seduşi de formele şi motoarele senzaţionale din 2014, suntem invitaţi, în ”weekend”-ul 18 - 21 septembrie 2014, la cel mai important eveniment auto local al anului, la “Maritimo”!


Ca şi în anii trecuţi, cifrele şi veştile de la Salonul Auto sunt impresionante: peste 10 dealeri auto, peste 160 de bijuterii pe patru şi… pe două roţi, exclusivităţi şi avanpremiere, zeci de oferte de neratat, artişti în vogă care vor fi prezenţi pentru sesiuni de autografe şi fotografii!

Aproape toţi “dealer”-ii din oraş sunt prezenţi la Salonul Auto, cu ultimele noutăţi.
Unele dintre ele nici… nu au fost încă lansate oficial!


Spre exemplu, în avanpremiera lansării naţionale din luna octombrie a.c., “Rădăcini Motors” face vizitatorilor Salonului Auto 2014 o surpriză explozivă, cu noul “C4 Cactus”, un “crossover” incredibil, cotat deja, de presa internaţională, cu maximum de stele!
Această bijuterie a inovaţiei ne aşteaptă la standul firmei numite, unde putem verifica şi singuri caracteristicile extraordinare ale maşinii.

Una dintre cele mai “periculoase” maşini de pe planetă, regina Salonului Auto din acest an, un „Jaguar F-Type Coupe”, cu un „design” exclusivist şi cu o cutie automată în 8 trepte şi 340 CP, vă va tăia răsuflarea!
Preţul? Mai bine este să-l descoperim singuri, căci are multe zerouri…


„Exclusiv Auto” facilitează întâlnirea vizitatorilor cu acest “eveniment” pe patru roţi, “dealer”-ul aducând la “Maritimo” peste 30 de maşini de marcă: “Land Rover”, “Volvo”, “Mitsubishi”, “Hyundai”, “Subaru” şi pe… AMTONIA, care va asigura distracţia la “stand”, duminică - 21 septembrie.


Nici BMW nu se lasă mai prejos şi aruncă în joc peste 10 maşini, printre care vor fi şi noutăţile acestui an: Seria 4 Gran Coupe, X4, X3 LCI, dar şi X5, X1, Seria 3, Seria 5.
Potrivit “dealer”-ului “Bavaria Motors”, nici superbele motociclete BMW nu vor lipsi de la stand.
Aşadar, aviz amatorilor: “Bavaria Motors” este singurul “dealer” care are în garaje şi “motoare” cu multe sute de cai putere, iar aceasta este o ocazie unică de a le vedea.

Vedetele “Mercedes” nu pot să lipsească de la evenimentul anului: noul SL 400 şi noua S classe, nava - amiral din gama “Mercedes-Benz”.
Alături de ultimele inovaţii în domeniu, la stand se va afla şi… primul automobil din lume, patentat de la “Mercedes-Benz”, în 1900, demonstrând astfel, încă o dată, dacă mai era nevoie, că acest “brand” pune la mare preţ respectul pentru tradiţie şi origini.

La stand, alături de bijuteriile “Mercedes”, se vor afla şi automobile “Ford” şi “Hyundai”.


“Rădăcini Motors” are încă o surpriză pentru pasionaţii de automobilism şi pentru îndrăgostiţii de linia “Insignia”: noul “Opel Insignia”, ce a făcut revoluţie în ceea ce priveşte motorizarea, consumul şi “infotainment”-ul.
Această bijuterie poate fi testată “live”, în cadrul unui “test-drive”, la care ne putem înscrie la standul firmei.

De asemenea, în exclusivitate la “Rădăcini”, poate fi găsit noul “Opel Cascada”, cea mai recentă ofensivă a liniei “Opel”, pe piaţa de profil.


Aşa cum ne-a obişnuit, “Cardinal Motors” aduce două dintre cele mai cunoscute şi iubite mărci de maşini din lume, “Audi” şi “Volkswagen” (la ediţia din acest an vor prezente şi celebrele utilitare VW), mărci care nu mai au nevoie de nicio prezentare.


Aşteptările iubitorilor şi pasionaţilor de automobilism nu vor fi înşelate: “Fiat”, “Abarth”, “Jeep”, “Alfa Romeo” nu vor lipsi nici ele de la Salonul Auto al anului, fiind aduse de către “dealer”-ul “Autocomo”.


Ultimele inovaţii, în materie de motorizare şi consum, de “design” şi eleganţă, pot fi văzute şi la “Skoda” (dealer: “Avia”), “Chevrolet” şi “Opel” (dealer: “Expocar”), “Toyota” şi “Lexus” (dealer: “Motor Expert”), Peugeot (dealer: “Motorex”).


Aşadar, pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, cea mai mare expoziţie auto locală a anului ne invită la un regal automobilistic, un „weekend” întreg, în parcarea „Maritimo Shopping Center” – Constanţa.


“Maritimo Shopping Center” organizează şi o conferinţă de presă, care va avea loc joi - 18 septembrie 2014, începând cu ora 11.00, pe terasa cafenelei “Filicori Zecchini”, aflată în zona Intrării 3 a centrului comercial “Maritimo Shopping Center”.

La conferinţa de presă vor fi prezenţi reprezentaţi ai “dealer”-ilor auto, pentru a oferi mai multe detalii despre standurile lor şi despre maşinile care vor fi expuse în cadrul evenimentului.
 

Taguri: SelonulAutoMaritimo2014, SalonulAutoMaritimo, MaritimoShoppingCenter, Antonia, SalonAuto,jooble.org