MANGALIA: Cum a fost deschis anul şcolar, la Colegiul Economic

MANGALIA: Cum a fost deschis anul şcolar, la Colegiul Economic(1322)


Elevii și profesorii Colegiului Economic - Mangalia au trăit, astăzi, luni – 15 septembrie 2014, emoția unui nou început de an școlar.

Liceul și-a deschis porțile, ca în fiecare toamnă, elevilor dornici să-i treacă pragul și să intre în lumea fascinantă a cunoașterii.

Acest moment al începutului a fost marcat de o festivitate deschisă de către directorul instituției, prof. Simona Ciobănel, care i-a îndemnat pe elevi să utilizeze cu încredere dotările școlii și să colaboreze din plin cu experimentații profesori ai liceului.

Adresându-se părinților, directorul i-a invitat să se constituie în adevărați aliați ai școlii, deoarece ei sunt cea mai importantă parte în procesul instructiv- educativ.

După ce a fost citit mesajul transmis de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța, a luat cuvântul prof. Cornelia Tănase, directorul - adjunct al Colegiului Economic Mangalia, care a subliniat faptul că a fi elev în această instituție este o cinste și o responsabilitate și că elevii vor beneficia de un învățământ de calitate, alături de profesori bine pregătiți.

La festivitate a participat şi primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, care le-a transmis elevilor mesajul său, prilejuit de începerea noului an școlar și a urat succes profesorilor în demersul lor educativ.
La rândul lui, deputatul (liberal) de Constanţa Gheorghe Dragomir (preşedintele organizaţiei judeţene a PNL), prezent la festivitate, şi-a exprimat convingerea că viitorul elevilor este strâns legat de ceea ce oferă municipiul Mangalia și le-a urat celor prezenți succes în noul an școlar.


FOTO: Colegiul Economic, din municipiul Mangalia (Sursă: ziuaconstanta.ro)
 

Taguri: ColegiulEconomicMangalia, Colegiuleconomic, Mangalia, CristianRadu, GheorgheDragomir, SimonaCiobanel, CorneliaTanase, RaduCristian, ISJConstanta, InspectoratuScolarJudetean, Constanta, ISJC,jooble.org