PORTUL MIDIA: Ansamblu auto cu numere provizorii expirate, depistat de către poliţiştii de frontieră

PORTUL MIDIA: Ansamblu auto cu numere provizorii expirate, depistat de către poliţiştii de frontieră(1359)


Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona Portului Midia, un cetăţean român care conducea un ansamblu auto cu numere provizorii de înmatriculare expirate.

Astfel, în data de 13.09.2014, în jurul orei 04.00, poliţiştii de frontieră din cadrul G.N. (Grup Nave) Constanţa, au oprit, pentru control, în zona de competenţă a P.P.F. Midia, un ansamblu auto, cu numere provizorii, condus de către cetăţeanul român H. Gheorghe, în vârstă de 51 ani, domiciliat în judeţul Constanţa.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că numerele de înmatriculare ale ansambului auto sunt expirate din data de 24.05.2014.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 334, alin. 1 din Codul Penal.

 

FOTO: m.ziuaconstanta.ro
 

Taguri: PortulMidia, PPFMidia, GrupNaveGardaDeCoasta, Midia, GardaDeCoasta, Constanta, GardaDeCoastaConstanta, PolitiaDeFrontiera, PolitiaDeFrontieraConstanta, PortulMidia,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri