Începe ediția de toamnă a TINIMTEX(942)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC) organizează, în perioada 17 – 21 septembrie 2014, cea de-a 61-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 240 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga tara, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile de toamnă – iarnă din 2014 ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu.

Din totalul participanților, 70% sunt producători și 30% comercianți iar 8% din totalul firmelor prezente la târg se află la prima participare.

Ponderea firmelor pe judete este următoarea:


· București 30 %
· Constanța 11%
· Iași 11 %
· Satu Mare 6%
· Neamt 6 %
· Brasov 6 %
· Arad 6 %
· Bacau 3 %
· Argeș 3 %
· Buzau 3%
· Timișoara 3%
· Suceava 3
· Bihor 2%
· Brăila 2%
· Prahova, Cluj, Galați, Baia Mare, Sibiu: în total = 5 %


TINIMTEX va fi structurat astfel :
Pavilion Expozițional parter - îmbrăcăminte adulți
Pavilion Expozițional etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte


Program de vizitare:
În perioada : 17 – 20 septembrie : 10.00 - 19.00; duminică, 21 septembrie :10:00-16:00 
jooble.org