TENIS DE CÂMP: Constănţeanca SIMONA HALEP se declară încrezătoare într-un final de sezon bun, care s-o menţină pe locul 2 WTA

TENIS DE CÂMP: Constănţeanca SIMONA HALEP se declară încrezătoare într-un final de sezon bun, care s-o menţină pe locul 2 WTA(1938)


Constănţeanca SIMONA HALEP, locul 2 WTA, a declarat, agenţiei de presă MEDIAFAX, astăzi, vineri – 12 septembrie 2014, la “Arenele BNR”, din Bucureşti, unde a asistat la meciurile primei zile a confruntării, în “Cupa Davis”, dintre România şi Suedia, că nu a luat pauză, după “U.S. Open”, de la Flushing Meadows (New York), unde a fost eliminATĂ, ÎN MOD SURPRIZĂTOR, încă din turul trei (“şaisprezecimi de finală”), ci s-a antrenat, pentru turneele viitoare.

"După “U.S. Open” nu am luat pauză, m-am antrenat. Am avut doar două zile în week-end libere.
În rest, mă simt bine fizic şi mă pregătesc pentru următorul turneu. Vor fi două turnee, voi da tot ce pot, ca întotdeauna, şi voi vedea ce pot face acolo.
Sunt două turnee grele, dar… aşa e mereu! E o pregătire pentru Singapore (Turneul Campioanelor – N. Red.), dar mai întâi vreau să mă gândesc la primele turnee şi abia apoi la Singapore.
Nu am ştiut că sunt patru săptămâni de când sunt pe locul doi mondial (în clasamentul World Tennis Association / WTA – N. Red.), dar este bine şi… sper să mai stau acolo şi să mă menţin cât pot de mult!", a spus Simona Halep.

Pe de altă parte, tenismena româncă consideră că suntem favoriţi în meciul de “Cupa Davis”, cu Suedia, la care asista: "Cred că este diferenţă mare între ei, Marius Copil are deja 2 - 0 la seturi, aşa că plec spre antrenament.
Eu cred că România este favorită cu Suedia. De când am auzit că o să joace cu Suedia, am zis că o să câştige. Astăzi s-a întâmplat ca Adi Ungur să piardă, dar e normal, la echipe e mai greu să joci, dar vor câştiga cu siguranţă".

 

IMAGINE: Simona Halep (Sursă foto: sport.hotnews.ro)
 

Taguri: USOpen, FlushingMeadows, SimonaHalep, MariusCopuil, AdrianUngur, Halep, CupaDavis, Romania-Suedia, IrinaCameliaBegu, AlexandraDulgheru, MonicaNiculescu, DanielleRoseCollins, DanielleCollins, wild-card, GrandSlam, NewYork,
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri