AI... PLAGIAT CARTE, AI PARTE (DE VOTURI MULTE)! E oficial: MINCINOSUL a fost desmnat candidat la Preşedinţie al neo-comuniştilor de caviar. Viorel Ponta a avut doar 68 de voturi împotrivă şi 182 de abţineri, din 35.000 de voturi...

AI... PLAGIAT CARTE, AI PARTE (DE VOTURI MULTE)! E oficial: MINCINOSUL a fost desmnat candidat la Preşedinţie al neo-comuniştilor de caviar. Viorel Ponta a avut doar 68 de voturi împotrivă şi 182 de abţineri, din 35.000 de voturi...(1578)


Astăzi, vineri – 12septembrie 2014, de la ora 16.30, în sala „Mihail Kogălniceanu” din sediul Consiliului Judeţean Tulcea (CUM AŞA?... AU ÎNCHIRIAT, CUMVA, ACEST SEDIU... PUBLIC, PENTRU O ŞEDINŢĂ DE... PARTID, AŞADAR: PRIVATĂ?!? – N. Red.), organizaţia judeţeană PSD - Tulcea şi-a desfăşurat lucrările Conferinţei Extraordinare, pentru validarea votului Adunărilor Generale pentru susţinerea candidaturii lui Victor Viorel Ponta, la preşedinţia României, în cadrul alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014.


Şedinţa a început cu aprobarea scrutinului electoral intern judeţean, organizat la nivel local, prin consultarea membrilor de partid, cu privire la candidatura preşedintelui PSD, Victor Viorel Ponta, la funcţia de preşedinte al României, urmată, mai apoi, de analiza activităţii organizaţiilor locale.

Conform procesului verbal, asumat în cadrul conferinţei de astăzi, vineri - 12 septembrie, cităm: „Potrivit prevederilor regulamentului de organizare a alegerilor pentru desemnarea candidatului PSD la funcţia de preşedinte al României, Conferinţa organizaţiei constată, după verificarea proceselor verbale, ale Adunărilor Generale ale organizaţiilor locale, următoarele rezultate ale scrutinului electoral intern: total voturi “Pentru” – 2542; total voturi “Împotrivă” – 0; total “Abţineri – 0.”


La ora 17.30 a început Congresul Extraordinar al PSD, acolo unde au participat, în sistem de videoconferinţă, delegaţii Conferinţei Extraordinare judeţene.
A fost comunicată, apoi, situaţia din judeţul Tulcea: „Rezultatul votului exprimat, în cadrul adunărilor Generale ale organizaţiilor locale, din aria teritorială a judeţului / sectorului este aprobat de Conferinţa organizaţiei judeţene / de sector, cu 2542 voturi „Pentru”, 0 voturi „Împotrivă” şi 0 „Abţineri”.
Urmare a votului exprimat de membrii PSD în cadrul Adunărilor Generale ale organizaţiilor locale, Conferinţa, în numele tuturor membrilor de partid de la nivelul judeţului / sectorului, mandatează delegaţii organizaţiei la Congresul PSD, prevăzuţi în Anexa, să voteze PENTRU validarea candidaturii la funcţia de Preşedinte al României a domnului Victor Viorel Ponta, preşedinte PSD“.

În timpul Conferinţei Judeţene, preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu (CARE A PUS, PROBABIL... GRATIS, SEDIUL PUBLIC AL ADMINISTRAŢIEI TERITORIALE, JUDEŢENE, LA DISPOZIŢIA PESEDEILOR SĂI! – N. Red.), şi-a exprimat încrederea în forţa politică a Partidului Social Democrat şi în victoria pe care o va înregistra Victor Ponta, în alegerile din noiembrie 2014.
În plus, şeful social democraţilor tulceni i-a îndemnat pe militanţii şi membrii PSD să se alăture candidatului Victor Viorel Ponta, în competiţia electorală din acest an.


În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc, tot astăzi, vineri – 12 septembrie, la ora 18.00, la sediul Partidului Social Democrat, de pe strada Victoriei, din municpiului Tulcea, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, senatorul Trifon Belacurencu, a prezentat rezultatele alegerilor interne, în cifre.

În total, la Congresul organizat pentru prima dată în sistem „on-line” (videoconferinţă) au participat peste 35.000 de delegaţi.
În urma centralizării voturilor din toate organizaţiile, Victor Ponta a primit 411.000 de voturi „Pentru“; 68 de voturi „ÎMPOTRIVĂ“ şi 182 „ABŢINERI“ (SIC!, SIC!, SIC!).

„În cadrul Conferinţei Judeţene de vineri s-a discutat şi despre o serie de măsuri organizatorice, pentru perioada de campanie şi de precampanie, despre împărţirea judeţului pe sectoare electorale“, a explicat Trifon Belacurencu.

Maniera de organizare a acestui Congres a fost apreciată şi de Neviser Zaharcu, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD - Tulcea, deputat de Tulcea, care a amintit şi despre lansarea oficială a candidatului Victor Viorel Ponta (eveniment programat pentru data de 20 octombrie, la Bucureşti).

În continuarea acestei idei, Marian Avram, deputat de Tulcea, a discutat despre faptul că social - democraţii vor câştiga această luptă electorală, printr-un plus de organizare şi prin voinţă.

„Tulcea are ambiţii de a deveni un pol de dezvoltare. Suntem pe locul nşase, pe ţară, la absorbţia de fonduri europene pe domeniul privat, un loc care ne face cinste. Ne vom lupta în continuare pentru bunăstarea judeţului, iar lupta va fi electorală“.

În aceeaşi ordine de idei, deputatul Ion Bălan a precizat faptul că întregul activ de partid are încredere în forţele proprii şi că este pregătit să ducă această importantă luptă electorală.

„Oamenii au speranţa că, prin alegerea candidatului nostru, pentru cea mai înaltă funcţie în stat se va obţine o victorie (…), că toate nedreptăţile de până acum vor fi înlăturate, că vom avea un altfel de preşedinte“.


Apropo de „NEDREPTĂŢILE” evocate, în ultimul discurs reprodus (selectiv, desigur): MAJORITATEA CELOR CARE AU FOST CITAŢI SAU NUMAI NOMINALIZAŢI AU... (MARI) PROBLEME CU JUSTIŢIA, MAI PRECIS CU PROCURORII DIRECŢIEI NAŢIONALE ANTICORUPŢIE (D.N.A.)!!!


FOTO: ziarulnatiunea.ro
 

Taguri: VictorPonta, GuverulRomaniei, VictorViorelP., ViorelPonta, JudeţulTulcea, CheiMicrobuzeScolare, HoriaTeodorescu, Tulcea, MDRAP, CJT, ConsiliulJudeteanTulcea, CJTulcea, PNDL, MicrobuzeScolare,jooble.org