O companie a lui Gabriel Comănescu dă în judecată Antena 3(856)


SC Vega Offshore SRL, companie ce face parte din Upetrom Group, va da în judecată postul de televiziune Antena 3 pentru grave prejudicii financiare și de imagine aduse prin afirmațiile denigratoare la adresa companiei și a omului de afaceri Gabriel Comănescu.

SC Vega Offshore SRL, companie din cadrul grupului Upetrom, deținut de omul de afaceri Gabriel Comănescu, ține să informeze opinia publică asupra următoarei situații:

”În urma materialelor de presă difuzate în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, pe postul de televiziune Antena 3, în data de 11 septembrie, reluate în jurnalele de știri din data de 12 septembrie, compania Vega Offshore atrage atenția asupra faptului că informațiile prezentate sunt neadevărate și denigratoare, cu impact asupra afacerilor și credibilității întregului grup.

Producătorii Antena 3 au ales să dezinformeze în mod vădit publicul de bună credință, fără a solicita punctul de vedere al companiei la care se face referire, asa cum este deontologic. În acest sens, Vega Offshore va notifica Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), ActiveWatch - Agenția de Monitorizare a Presei și Clubul Român de Presă, organizații care apără interesul public în domeniul serviciilor de programe audiovizuale, protejează și promovează dreptul la liberă exprimare și libertatea presei, precum și profesionalismul, valorile morale ale jurnalismului, și răspunderea socială a celor care activează în acest domeniu.

Totodată, compania Vega Offshore va acționa în justiție postul de televiziune Antena 3 pentru afirmațiile mincinoase care aduc grave prejudicii atât companiilor din cadrul grupului Upetrom, cât și numelui și imaginii omului de afaceri Gabriel Comănescu.

Menționăm că Upetrom Group, din care face parte și compania Grup Servicii Petroliere, are afaceri în mai multe țări din Europa, Asia și America de Sud, iar peste 90% din afacerile grupului sunt realizate pe piețele externe. Societățile membre Upetrom Group sunt recunoscute pe plan internațional ca partenere de încredere pentru unele dintre cele mai importante companii din domeniul energiei. În prezent, în cadrul Upetrom Group lucrează aproximativ 3000 de persoane, marea majoritate de naționalitate română.”
  
jooble.org