Chirilă a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale PDL(625)


Constantin Chirilă, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Constanţa. Ieri, la sediul PDL Constanţa a avut loc ședinţa de Consiliu Director Judeţean. Pe ordinea de zi s-au aflat teme organizatorice n ceea ce priveşte campania electorală, participarea tinerilor democrat-liberali constănţeni la şcoala de vară, lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la Bucureşti şi mitingul regional ACL de la Constanţa. n timpul şedinţei, preşedintele organizaţiei municipale, Constantin Chirilă, a luat cuvntul şi le-a explicat colegilor că situaţia sa actuală nu i permite să mai ocupe această funcţie.


Chirilă a menţionat că proiectele personale l mpiedică să se dedice aşa cum şi-ar dori n viaţa organizaţiei municipale şi, n urma unei discuţii purtate cu Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, au decis că deocamdată cea mai bună soluţie este să rămn cu funţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean şi cu statutul de membru al Comisiei de Etică şi Litigii, la nivel naţional. Funcţia de interimat, votată n Consiliul Director, va fi preluată de către profesorul Ioan Solomon, pnă la organizarea alegerilor.


n urma discuţiilor purtate cu domnul Chirilă, după ce mi-a explicat importanţa proiectelor n care este implicat momentan, am ajuns la concluzia comună că implicarea sa mai consistenta n atribuțiile de prim-vicepreședinte este cea mai buna soluție. Avnd n vedere că este printre cei experimentaţi membri ai PDL Constanţa am toată ncrederea că, n continuare, colaborarea noastră va fi la fel de solidă ca şi pnă acum, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.


La rndul său, Constantin Chirilă a declarat: Nu plec din PDL, nu aş dori să aud comentarii cum că m-aş fi certat cu cineva sau că părăsesc partidul nici nu se pune problema. nsă, după o analiză ndelungată, am decis să las locul de conducere al organizaţiei municipale unui coleg care are mai multă disponibilitate n ceea ce priveşte activităţile organizatorice şi politice ale partidului.

  
jooble.org