LITORALUL ROMÂNESC: Prin programele

LITORALUL ROMÂNESC: Prin programele "Litoralul pentru Toţi", "Zile Gratuite de Vacanţă" şi "Înscrieri Timpurii", am devenit una dintre cele mai accesibile destinaţii turistice, din Europa(1228)


Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin), evidenţiază, printr-un comunicat de presă, transmis astăzi, miercuri – 10 septembrie 2014, faptul că, prin programele şi ofertele speciale, lansate şi promovate din timp, Litoralul Românesc este una dintre cele mai accesibile destinaţii din Europa.

Alături de programul “Litoralul pentru Toţi”, care a ajuns deja la a 14-a ediţie, în şapte (7) ani de derulare, şi care oferă tarife de cazare mai mici chiar şi decât pe litoralul… bulgăresc (Sic!), şi alături de programul “Zile Gratuite de Vacanţă”, care oferă bonusuri de una - două nopţi gratuite de cazare, programul “Înscrieri Timpurii” oferă, în fiecare an, “discount”-uri, din ce în ce mai mari, pentru cei care aleg Litoralul Românesc al Mării Negre.

 

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare şi Dezvoltare a Turismului “Litoral - Delta Dunării”, a declarat, referitor la acest subiect:

“Nici o altă destinaţie externă nu lansează oferte care să prezinte reduceri de 40 - 50%, pentru cumpărarea din timp a vacanţelor, asa cum oferă litoralul din România.
Săptămâna viitoare, la “Bursa Litoral - Delta Dunării”, evenimentul anual de încheiere a sezonului şi de contractare a bazei hoteliere de pe Litoral şi din Delta Dunării, pentru sezonul următor, vom trage concluziile evoluţiei sezonului 2014 şi se vor încheia contractele între tour - operatori şi proprietarii de structuri de cazare.
Acest lucru ne va permite să lansam programul “Înscrieri Timpurii, pe Litoral - 2015”, în premieră, încă din luna octombrie 2014.
La toate evenimentele şi festivalurile de pe Litoral, adresate turiştilor, se adaugă şi o campanie eficientă, de promovare a Litoralului Românesc şi, în mod special a staţiunii Mamaia, fiind şi cea mai cunoscută staţiune de pe litoralul românesc.
De asemenea, ne pregătim să promovam Litoralul Românesc, în premieră, la târgurile de la Londra şi Varşovia, din luna noiembrie a.c.”.


Foto: enational.ro
 

Taguri: LitoralulPentruToti, ZileGratuiteDeVacanta, InscrierTimpurii, ANAT, CorinaMartin, AsociatiaLitoralDeltaDunarii, Litoral-DeltaDunarii, Mamaia, Jupiter, Saturn, Neptun, Venus, CapAurora, Uzlina, DeltaDunarii, LitoralulRomanesc, EforieSud, EforieNord, VamaVe,jooble.org