Constanţa: Incendiu la Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare. Trei pacienţi au fost răniţi(482)


Trei pacienţi internaţi în Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare, aparţinând Spitalului Judeţean Constanţa, au suferit arsuri la braţe în urma unui incendiu izbucnit în această dimineaţă, în salonul în care se aflau, primele indicii fiind că focul ar fi fost pus intenţionat.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, incendiul la Clinica de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare s-a declanşat în jurul orei 05.15, la faţa locului fiind trimise două autospeciale de intervenţie.


Conform sursei citate, până la sosirea pompierilor incendiul a fost lichidat de către angajaţii spitalului.
Reprezentanţii ISU au mai precizat că în urma incendiului ars o saltea de pe un pat, flăcările extinzându-se şi la tocul de la uşă.

Cei trei pacienţi care se aflau în salonul respectiv au suferit arsuri de gradul întâi la braţe, cel mai probabil în timp ce încercau să stingă flăcările. Ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, medicii afirmând că arsurile suferite nu sunt grave şi nu le pun viaţa în pericol.


Primele indicii sunt că focul ar fi fost pus intenţionat, însă a fost declanşată o anchetă pentru a se stabili exact cauza incendiului şi dacă personalul instituţiei poate fi tras la răspundere pentru neglijenţă.
jooble.org