AUSTRIA:

AUSTRIA: "ZIUA PORTULUI CONSTANŢA LA KREMS" - Ediţia a 9-a (9 octombrie 2014)(1093)


Pe 9 octombrie 2014, CN APM SA Constanţa va organiza, în Austria, cea de a noua ediţie a evenimentului “Ziua Portului Constanţa la Krems”, în Austria.

Acest eveniment este dedicat promovării avantajelor şi serviciilor pe care le oferă Portul Constanţa clienţilor săi, identificării unor noi oportunităţi de afaceri, pentru atragerea traficului de mărfuri pe Dunăre, precum şi stabilirea de noi contacte şi colaborări în acest sens.


În premieră, la “Ziua Portului Constanţa la Krems”, vor participa reprezentanţii porturilor Batumi (Georgia), Baku (Azerbaidjan) şi Turkmenbashi (Turkmenistan).


Participarea unor companii reprezentative din Portul Constanţa, dar şi din mediul de afaceri austriac, demonstrează interesul faţă de avantajele economice, oferite de transportul pe Dunăre, facilităţile şi capacităţile pentru operarea mărfurilor în Portul Constanţa, precum şi proiectele de dezvoltare ale acestuia.

Evenimentul a beneficiat, an de an, de participarea a numeroşi reprezentanţi din domeniul transporturilor, logisticii, serviciilor, industriei portuare şi agenturării.


FOTO: Portul dunărean KREMS, din AUSTRIA (Sursă: dredgingtoday.com).
 

Taguri: Krems, Austria, Dunare, ZiuaPortuluiConstantaLaKrems, CNAPMSA, CNAPMCSA, AdinistratiaPorturilorMaritimeConstanta, APMSA, APMCSA, APM, APMC,jooble.org