TURISM: Târgul

TURISM: Târgul "VACANŢA" - Constanţa 2014, ediţia a V-a (21 - 23 noiembrie)(1105)


În perioada 21 - 23 noiembrie 2014, la “Maritimo Shopping Center”, din municipiul Constanţa, va avea loc TÂRGUL DE TURISM “VACANŢA” - CONSTANŢA - Ediţia a V-a.


Evenimentul este organizat de către Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (C.C.I.N.A.) Constanţa, împreună cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.), şi în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (F.A.P.T.), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică “LITORAL – DELTA DUNĂRII” (preşedinte: CORINA MARTIN).

Târgul de Turism "VACANŢA" Constanţa 2014 se adresează publicului larg, dornic să călătorească, în ţară şi peste hotare, aflat în căutarea unor destinaţii turistice originale, care să corespundă, din toate punctele de vedere, necesităţilor fiecăruia de petrecere a timpului liber.

Prin organizarea sa în”Maritimo Shopping Center”, Târgul de Turism
“VACANȚA” – Constanţa 2014 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de week-end, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar: 10.00 – 22.00).

La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, “touroperatori”, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii de transport, societăţi de asigurări, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică, reprezentand destinaţiile turistice din Romania, şi reprezentanţi ai unor Oficii de Turism din străinătate, care vor propune publicului, din întreaga regiune, o ofertă
atractivă de pachete turistice, pentru Crăciun 2014 şi Revelion 2015, precum şi "discount"-uri şi Oferte Speciale, pentru planificarea vacanţelor în anul următor, 2015.


Mai multe detalii: (www.ccina.ro)


Surse FOTO: cugetliber.ro; obiectivtulcea.ro; info-travel.ro
 

Taguri: TargulDeTurismVacantaConstanta2014, VacantaConstanta2014,jooble.org