C.C.I.N.A. CONSTANŢA: Curs pentru a deveni EXPERT în VÂNZĂRI

C.C.I.N.A. CONSTANŢA: Curs pentru a deveni EXPERT în VÂNZĂRI(1335)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în data de 30 septembrie 2014, între orele 10.30 – 18.30, cursul „VÂNZĂRI: Fii expert şi vei vinde mai mult”.


Vânzările sunt elementul esential şi definitoriu al oricărei afaceri de succes.

Într-o lume complexă şi schimbătoare, în care provocarea devine cotidiană şi permanentă, vânzarea se transformă, ea însăşi, într-o provocare.

În această realitate, începe să se dezvolte o nouă cultură a actului de vânzare, în care clientul şi personalitatea sa sunt mai importante decât produsul / serviciul ofertat şi pretul acestuia.

Vânzarea devine, astfel, o manifestare naturală, spontană, liberă de reguli şi canoane.

Rolul vânzătorului, în această abordare, se schimbă radical, el devine un architect, care îmbină armonios, creativ şi dynamic, personalitatea clientului, cu produsul ofertat şi cu propria personalitate, pentru a facilita decizia de cumpărare.

Se poate învăţa, la acest curs, să ne descoperim unicitatea personală, ca vânzător, dar şi a produsului / serviciului, pe care îl ofertaţi.

Vânzătorul află cine este şi, mai ales, ce vrea clientul, care este mecanismul care stă la baza interacţiunii dintre personalitatea clientului şi nevoile sale, în raport cu produsul / serviciul ofertat, care este rolul emoţiei în procesul de vânzare şi cum să vă individualizaţi oferta.

Vor fi analizate procesul vânzării şi al cumpărării, importanţa obiectivelor şi a motivaţiei,în vânzări, şi cursanţii vor afla cum pot să-i influenţeze pe cei din jurul lor.

Vor învăţa, astfel, să se regăsească în viitorul vânzărilor şi să aibă succesul pe care îl merită.


Teme abordate:
- USP (Unique Selling Proposition);
- Cine este si ce vrea clientul?;
- Procesul cumpărării;
- Procesul vânzarii;
- Analiza nevoilor;
- Individualizarea ofertei;
- Stabilirea obiectivelor personale şi profesionale;
- Motivarea în vanzări;
- Model de vânzare;
- Principiile influenţei;
- Soluţii individuale.


Lector: dr. ec. Mihai N. Rădulescu (MIRAD GLOBAL, furnizor de servicii de pregătire profesională).


Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri: Lucia CALENICI, telefon: 0241 619854, 0722 741457; fax: 0241.619454, lucia.calenici@ccina.ro.


FOTO: 1. business24.ro; 2. teamdeals.ro
 

Taguri: CCINA, Constanta, CursExpertizaVanzari, ExpertVanzari, Vanzari, CCINAConstanta, AvizeDeFortaMajora, PloiSiFurtuni, DescarcariElectrice, PortulConstanta, PortulConstantaSudAgigea, PortulMidia, RuxandraSerescu,
George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp



jooble.org ziare, stiri