JANDARMERIA CONSTANŢA: 60 de jandarmi vor asigura ordinea publică, la diferite manifestări din acest week-end

JANDARMERIA CONSTANŢA: 60 de jandarmi vor asigura ordinea publică, la diferite manifestări din acest week-end(1013)


La sfârşitul acestei săptămâni, peste 60 de jandarmi constănţeni vor asigura ordinea publică, la o serie de manifestări cultural - artistice, religioase şi sportive, organizate în judeţul Constanţa.


Astfel, în perioada 5 - 7 septembrie 2014, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa vor asigura măsuri de ordine şi siguranţă publică, la manifestările cultural - artistice şi sportive dedicate Zilelor municipiilor Medgidia şi Mangalia.
Aceleaşi măsuri de ordine publică vor fi asigurate, în data de 7 septembrie a.c., începând cu ora 14.00, la manifestările publice ocazionate de zilele Comunei Mihail Kogălniceanu.

De asemenea, în data de 6 septembrie, începând cu ora 17.00, în municipiul Mangalia, efective de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal ce se va desfăşura între echipele ACS „Callatis 2012” Mangalia şi „Voinţa” Snagov, în cadrul Ligii a III-a de fotbal, iar în data de 7 septembrie, începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, jandarmii vor fi prezenţi, pentru asigurarea climatului de ordine publică, la meciul de handbal feminin, care se va desfăşura între echipele CSU „Neptun” Constanţa şi ASC „Corona 2010” Braşov, în cadrul Ligii Naţionale de handbal feminin - Ediţia 2014 / 2015.

Totodată, în perioada 6 - 8 septembrie 2014, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la ceremoniile religioase dedicate sărbătoririi Hramului Parohiei „Sfânta Maria” din municipiul Constanţa.

Jandarmii, împreună cu efective ale Poliţiei, vor acţiona pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă a cetăţenilor, care vor participa la aceste manifestări, precum şi pentru prevenirea apariţiei unor situaţii care pot aduce atingere normelor de convieţuire socială.

Jandarmii constănţeni recomandă participanţilor:
-adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de convieţuire socială;
-respectarea indicaţiilor forţelor de ordine şi evitarea implicării în conflicte de orice natură;
-acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale (acte, bani, chei, genţi, poşete, bagaje etc).


FOTO: botoseneanul.ro
 

Taguri: JandarmeriaConstanta, ManifestariSportive, ManifestariCultural-Artistice, ManifestariReligioase, IJJ, Constanta, IJJConstanta, InspectoratulDeJandarmiJudeteanConstanta, GrupareaMobilaDeJandarmiTomis, GMJTomis, GJMTomis, GrupareaDeJandarmiMobilaTomis, Cons,jooble.org