Un constănțean, cercetat penal după ce a fost descoperit cu un pistol

Un constănțean, cercetat penal după ce a fost descoperit cu un pistol (611)


În urma a două percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Constanţa, un bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La data 4 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe periculoase din cadrul IPJ Constanţa au documentat activitatea infracţională a lui P. Dragoş Claudiu, de 37 de ani, din Constanţa, privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Astfel, la aceiaşi dată poliţiştii S.A.E.S.P. au efectuat două percheziţii domiciliare pentru depistarea deţinătorilor ilegali de arme şi muniţii, ocazie cu care a fost identificat un pistol într-un autoturismul utilizat de către bărbatul menţionat anterior.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei la domiciliul persoanei bănuite, poliţiştii au identificat două autoturisme pentru care aceasta nu a putut prezenta documente justificative, iar �n urma verificărilor �n aplicaţia furt de auto, unul dintre cele două autoturisme figura ca fiind sustras.

Poliţiştii au ridicat arma de foc pentru continuarea cercetărilor şi au indisponibilizat cele două autoturisme.

Bărbatul este cercetat de poliţişti �n stare de libertate pentru săv�rşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, urm�nd ca cercetările să fie continuate pentru documentarea �ntregii activităţi infracţionale a acestuia.
jooble.org