Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX (15 – 19 mai 2013)

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX (15 – 19 mai 2013)(1015)


Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 15 – 19 mai 2013, cea de-a 57-a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară, în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri „Eurolitoral”, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește peste 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România și din Europa, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. În cadrul acestei ediții a TINIMTEX, expozanții vor oferi publicului de la malul mării cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul estival, la prețuri atractive, oferte menite să răspună tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Se reia tradiţia prezentărilorde modă! Dana Săvuică va fi producătorul “show – parade” -ului

Ca element de noutate, cu scopul de a încuraja segmentul de contractări, în cadrul TINIMTEX, va fi reluată organizarea prezentărilor de modă, ale colecțiilor aparținând producătorilor români, care vor sublinia, cu prilejul acestei ediții, principalele tendințe vestimentare ale verii. Prezentările de modă vor avea loc în cadrul unui eveniment organizat în Sala „Ovidiu” a Hotelului „Malibu”, de la intrarea în staţiunea Mamaia, în data de 15 mai a.c., începând cu ora 20.00. La eveniment vor participa comercianți din întreaga țară, reprezentanți ai mass - media locale și regionale, oficialități locale, accesul în sală realizându-se pe bază de invitație. Coordonatorul programului este celebrul creator şi prezentator de modă Dana Săvuică.
Prin această inițiativă, TINIMTEX își consolidează reputația construită de-a lungul edițiilor anterioare, aceea de platformă de prezentare a celor mai interesante noutăţi, în domeniul dedicat modei şi a tot ce reprezintă industria ușoară românească, îmbogăţind, astfel, gama de produse oferite către piața de desfacere.

TINIMTEX va fi structurat astfel: Pavilion Expozițional, parter - îmbrăcăminte adulți; Pavilion Expozițional, etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, „home & deco”, accesorii; Centrul de Afaceri „Eurolitoral” – încălțăminte, genți și accesorii, îmbrăcăminte din piele și blană.

Programul de vizitare este următorul: Miercuri,15 – Sâmbătă,18 mai: 10.00 - 20.00. Duminică, 19 mai: 10.00 - 16.00.
jooble.org