La Maritimo, între 17-19 mai: Târgul de Turism "VACANŢA" - 2013, ediţia a II-a(1068)


17 - 19 mai 2013, Maritimo Shopping Center Constanţa găzduieşte cea de-a doua ediţie a primului Târg de Turism de pe Litoralul nostru.Târgul de Turism “VACANŢA”- 2013 se adresează publicului larg constănţean, care a demonstrat permanent dorinţa de a călători în ţară şi peste hotare, dar şi dinamism în căutarea unor destinaţii turistice originale.

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa 2013 fac parte: reprezentaţii folclorice reprezentantive pentru variate zone şi destinaţii turistice din ţară şi străinătate, prezentări de oferte şi destinaţii turistice şi tombole cu premii surpriză pentru vizitatori. La târg sunt invitaţi să participe: agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, societăţi de asigurări, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate (Grecia, Ungaria, Bulgaria, Cipru, Israel etc), care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanţele verii 2013, precum şi discounturi şi oferte speciale.


Evenimentul se lansează cu facilităţi deosebite pentru expozanţi, care vor beneficia de tarife speciale, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa lor la un astfel de eveniment. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare în cadrul acestui eveniment: tarif de înscriere stand: 400 lei / firmă + TVA; chirie spaţiu amenajat (stand minim: 6 mp) 145 lei / mp + TVA. Tarifele sunt valabile pentru întreaga perioadă a expoziţiei şi includ: chiria spaţiului, pereţi pe contur (1m – 1,5 m) cu excepţia laturilor libere, inscripţionarea numelui firmei, o masă şi două scaune, priză monofazică, internet “wireless”,înscrierea gratuită, în catalogul expoziţiei, a detaliilor transmise de participant. Vizibilitatea evenimentului a fost sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, la nivel regional, de CCINA Constanţa şi ANAT, cu sprijinul partenerilor: Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică şi Maritimo Shopping Center, prin intermediul mass - media locale – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi on - line, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, comunicate de presă, newsletter. Participanţilor li se asigură posibilitatea de participare în programul artistic al târgului.


Prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism “VACANŢA” Constanţa - 2013 va beneficia de un trafic estimat de peste… 10.000 de vizitatori pe zi!, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 - 22.00).

Organizatorii evenimentului sunt: CCINA Constanţa şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), aceasta din urmă fiind reprezentată de Asociaţia “Litoral - Delta Dunării”.

Programul de vizitare este următorul: Vineri,17 – Duminică,19 mai: 10.00 – 22.00.
jooble.org