TINIMTEX şi “Salonul de Frumuseţe” deschid seria tradiţională de târguri din mai - iunie

TINIMTEX şi “Salonul de Frumuseţe” deschid seria tradiţională de târguri din mai - iunie(1039)


Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa (preşedinte: Mihai Daraban, secretar executiv: Dănuţ Jugănaru) organizează, în cea de-a doua parte a lunii mai şi la începutul lui iunie, o serie de cinci evenimente expoziţionale. Dintre acestea, două sunt deja târguri cu o consistentă tradiţie, unul şi-o formează acum (aflându-se la ediţia a doua, consecutivă), altul revine, după o pauză de câţiva ani, în timp ce mezinul este debutant. Cel mai matur, ca să nu-l numim bătrân, pentru că nu i s-ar potrivi o astfel de etichetă, va deschide balul de mai. Va fi urmat, doar câteva zile mai târziu, poate chiar în mod simbolic, de către... cel mai tânâr!

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţaminte TINIMTEX, ediţia a 57 – a, se va desfăşura în perioada (miercuri) 15 – (Duminică) 19 mai 2013, în locaţiile sale, (alăturate, la intrarea sudică a staţiunii Mamaia), din ultimii ani: “ciuperca” Pavilionului Expoziţional Constanţa, de la Pescărie, şi Centrul de Afaceri “EuroLitoral” (sediul fostului “Bingo – Europa” şi al... primului bazin de înot din oraşul nostru!), de lângă Hotel “Parc”.

Târgul se desfășoară la Pavilionul Expozițional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din staţiunea Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, și reunește 200 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte, din România, Ungaria și Turcia, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment. Din totalul expozanților la această ediție a TINIMTEX, 75% sunt firme producătoare din industria ușoară, CCINA Constanța înregistrând, totodată, un nou succes, prin atragerea de noi firme participante, într-un procent de 12,5%.

Amplasarea standurilor

Pavilionul Expozițional, parter - îmbrăcăminte adulți. Pavilionul Expozițional, etaj - îmbrăcăminte adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii. Centrul de Afaceri “Eurolitoral” – încălțăminte, genți și accesorii, îmbrăcăminte din piele și blană

Programul de vizitare

Miercuri,15 – Sâmbătă,18 mai: 10.00 - 20.00. Duminică,19 mai: 10.00 - 16.00.
 


Prima ediţie a Salonului “S.E.B. ESTHETIQUE 2013” – Salon “Expozitional Beauty” se va derula în săptămâna imediat următoare, între 24 şi 26 mai, la Centrul de Afaceri “EuroLitoral” – Mamaia. Va o manifestare de tipul “Show & Sale”, care va reuni producători şi comercianţi (ori prestatori de servicii) din domeniile: cosmetică – îngrijire corporală - “Hair Style” ş.a.m.d.
Programul de vizitare este: Vineri, 24 – Sâmbătă, 25 mai: 10.00 – 20.00. Duminică,26 mai: 10.00 - 16.00.

 


Târgul de Turism “Vacanţa” (primul de gen de pe Litoralul românesc al Mării Negre!) îşi construieşte, deja, o tradiţie. Datorită succesului de anul trecut, iată că avem şi cea de-a doua ediţie, tot la “Maritimo Shopping Center”, din Constanţa, între 17 şi 19 mai. Alături de CCINA, coorganizatoare este Asociaţia Agenţiilor de Turism din România (ANAT), având ca partener şi Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), din care face parte, ca membru fondator, şi Asociaţia “Litoral – Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin).

Sfârşitul primăverii şi prima zi a verii, calendaristic vorbind, sunt dedicate, tot în mod tradiţional, Târgului de Produse, Seminţe, Îngrăşăminte – Ierbicide, Tehnică – Ehipamente Agricole, “ExpoAgroutil”. Ediţia a 21 – a va ocupa spaţiile sale obişnuite, din Complexul Turistic “Perla” şi din parcarea Teatrului de Vară din Mamaia, de pe 29 mai până pe 1 iunie.

“Ultimul, dar nu cel de pe urmă” va fi Târgul de Materiale de Construcţii şi Instalaţii „Construct – RomTherm”. A doua sa ediţie va găzduită, între 5 şi 8 iunie, de către Centrul de Afaceri „EuroLitoral”, din Mamaia.
jooble.org