CONSTANŢA şi MAMAIA - NĂVODARI: Prima ediţie a

CONSTANŢA şi MAMAIA - NĂVODARI: Prima ediţie a "J.C.I. SUMMER PLAY" a fost un succes, de participare, implicare şi relaxare(1126)


La sfârşitul lunii august a.c., tineri activi din Constanţa, Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov şi chiar din… Germania (!) au interacţionat şi au participat în cadrul activităţilor desfăşurate la prima ediţie “JCI Summer Play”.


Proiectul a debutat cu un "Cocktail Party", la “Coconut Beach”, unde au fost invitaţi parteneri, participanţi şi organizatori ai “JCI Summer Play”, alături de presa constanţeană.


A doua zi, au avut loc jocurile pe plajă: volei, fotbal cu minge uriaşă,
caiac, jocuri haioase, cu baloane umplute cu apă şi alte competiţii interesante, organizate de către compania “Active Training”.

Participanţii au alcatuit patru echipe şi au acumulat puncte, pentru fiecare probă câştigată.

Finalul zilei s-a încheiat cu o premiere pe podium, câştigătoare ieşind echipa “Albastru”.

Seara s-a încheiat tot în locaţia “Coconut Beach” – Mamaia Nord - Năvodari, a avut loc o petrecere incendiară, cu un concert “live” şi competiţii distractive, care au creat o atmosferă propice, pentru socializare şi destindere.


În dimineaţa zilei următoare s-au desfăşurat probele de alergare, în Parcul Tabacarie(i) - Constanţa: semimaraton (21 km) si cross (10,5 km), sub atenta supraveghere a celor de la “Sana Sport”.

Din păcate, proba de înot, care ar fi trebuit sa fie susţinută de către “Atena” Sport Club – Constanţa, a fost suspendată, din cauza vremii neprielnice.

Seara a avut ca final festivitatea de premiere, “Latino Party”, organizat de “ProDance” şi focuri de artificii, la “Coconut Beach”.


“Feedback”-ul participanţilor şi partenerilor la proiectul “JCI Summer Play” a fost pozitiv şi încurajator, pentru a desfăşura şi alte ediţii.


Proiectul a fost organizat de către “JCI” Constanța, în colaborare cu “Sana Sport”, “Atena” Sport Club - Constanţa, “Active Training” şi “ProDance”, cu sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret (DJST) Constanţa.


FOTO: telegrafonline.ro
 

Taguri: ICISummerPlay, ParculTăbăcăriei, ParculTabacarieConstanta, I.C.I.SummerPlay, SanaSport, AtenaSportClubConstanta, DJSTConstanta, ActiveTraining, ProDance, JCIConstanta,jooble.org