P.N.L. CONTRAATACĂ:

P.N.L. CONTRAATACĂ: "Victor Ponta minte, din nou!". Liberalii cer explicaţii despre "lanţul" Ponta - Grupul NIRO - Dan Andronic - Udrea - Cocoş - Dumitru Creştin(1197)


Sub titlul „Victor Ponta minte, din nou!”, PNL – Constanţa vituperează, din nou, împotriva minciunilor, deja tradiţionale, ale premierului Victor Viorel Ponta, printr-un comunicat transmis astăzi, luni – 1 septembrie.

Foarte interesante sunt şi referirile, din final, la recentele dezvăluiri din presă, referitoare la afacerile, comune şi foarte profitabile, ale lanţului de interese Victor Ponta – Grupul NIRO – Dan Andronic – Elena Udrea (fostă şi: Cocoş) – Dorin Cocoş – Dumitru Crăciun.


„Filiala Constanța a Partidului Național Liberal consideră că declaraţiile recente ale lui Victor Ponta și Codruț Sereș, referitoare la existența unui episod „Grivco”, în care ar fi fost implicat președintele PNL, reprezintă doar minciuni sfruntate. Toate întâlnire pe care Klaus Iohannis le-a avut în octombrie 2009 cu reprezentanții partidelor politice - PNL, PSD, PC și UDMR - au avut loc la Parlament, în prezența reprezentanților mass-media. Nu au existat întâlniri confidențiale, ascunse de ochii publicului. Nu a existat nicio agendă secretă, nicio înţelegere secretă şi în niciun caz vreo înţelegere făcută la Grivco, cu participarea lui Klaus Iohannis.

Așa cum bine știm, în România, libertatea de exprimare este garantată, dar constatăm că dreptul de a minți este la fel de liber. Este de notorietate prietenia lui Codruț Sereș cu Dan Voiculescu și tot cunoscut este și faptul că fostul ministru al Economiei a fost condamnat de instanță la închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul „Hidroelectrica”.

Victor Ponta ar trebui să nu-și mai irosească timpul încercând să găsească tot felul de persoane compromise care să mintă în numele lui. Premierul Ponta a uitat că are de guvernat o țară pe care a adus-o în recesiune economică tocmai pentru că și-a ocupat timpul doar cu intrigi, în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor cu care se confruntă România.

În plus, în lumina ultimelor dezvăluiri făcute de ziariștii de investigație, Victor Ponta ar trebui să lămurească aspectele evidențiate de presă în legătură afacerile, cel puțin ciudate, cu apartamente de lux, al căror beneficiar este el, cel care a fost toată viața funcționar la stat! Victor Ponta trebuie să explice nu numai proveniența banilor cu care au fost achiziționate cele trei apartamente de lux, ci și legăturile sale cu Grupul NIRO, cu Dan Andronic, precum și cu Dumitru Creștin, Elena Udrea și Dorin Cocoș, care, conform dezvăluirilor de presă, sunt și ei implicați, fie în acționariatul „Central Residential Park”, fie în „off-shore”-ul din Panama.”

 

FOTO: nouarepublica.ro
 

Taguri: PontaMincinos, PontaMinteDinNou, PNL, ACL, PDL, PSD, VictorPonta, VictorViorelPonta, CodrutSeres, Grivco, KlausIohannis, DanVoiculescu, GrupulNIRO, OffShorePanama, DanAndronic, DumitruCrestin, DorinCocos, ElenaUdrea, CentralResidentialPark,jooble.org