MAMAIA: FASHION.TV SUMMER FESTVAL - 2014 şi ediţia a treia a CARNAVALULUI, la FINAL! Mazăre s-a deghizat în faraon...

MAMAIA: FASHION.TV SUMMER FESTVAL - 2014 şi ediţia a treia a CARNAVALULUI, la FINAL! Mazăre s-a deghizat în faraon...(1367)


Sâmbătă – 30 august, seara, stațiunea Mamaia a găzduit ultimul Carnaval şi cel din urmă spectacol din cadrul “Fashion Summer Festival” – Ediţia a III-a (2014).


După defilarea carelor alegorice ale Cluburilor din Mamaia, pe traseul Parcarea “Aqua Magic” - Piațeta Cazino (la care, de această dată, s-au alăturat, din dreptul Hotelului “Flora”, şi… “geto-dacii” şi “romanii” participanţi la Festivalul Antic Tomis, aflat în plină desfăşurare, la Constanţa, în frunte cu “Regina Tomiris”), a urmat, începând cu ora 20.30, pe scena “Fashiontv”, din Piața Cazino, spectacolul de final de sezon estival.

Acesta a avut drept cap de afiş o invitație în Egiptul Antic, în timpurile dinastiei faraonului Ramses al II-lea.

Primarul Constanței, Radu Ştefan Mazăre, l-a “interpretat” (SIC!) pe marele faraon Ramses, în timp ce Cabral, vedeta Trustului “Pro”, a intrat în rolul marelui preot.

“Sceneta” s-a dorit a fi cel mai spectaculos “show”, de până acum, al Carnavalului Mamaia, pentru că, pe lângă costume, decor, modelele “Fashiontv” și efectele speciale, în premieră pe scena “Fashiontv” au apărut și animale exotice (pitoni, lei, cămile și chiar un… crocodil!), închiriate de la un circ care a prestat în această vară, în Mamaia.

Spectacolul a beneficiat şi de participarea extraordinară a doi maeștri în lupte corp la corp: Francesco Filio, campion mondial de “K1”, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului, şi… președintele Federației Naționale de Karate, Dorel Bulearca.

Scena a cuprins demonstrații de lupte, dar și momente de dans, au fost mulți invitați surpriză și s-au prezentat momente de magie, create de un iluzionist de talie mondială, care… l-a adus pe marele Ramses la Mamaia, în zilele noastre!


Toate evenimentele din cadrul “Fashion Summer Festival Mamaia 2014 sunt transmise, în direct, pe “site”-ul “Fashiontv România”: (www.fpeople.ro).


Mamaia este prima și singura stațiune din Europa care oferă turiștilor spectacole, gratuite, în întregul sezon estival, prin evenimentele de anvergură organizate, pe toată perioada verii, de către “Fashiontv”, în cadrul “Fashion Summer Festival”.

Proiectul “Fashion Summer Festival” - Mamaia este realizat de “Fashiontv România”, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și este susținut de către Asociația pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului “Litoral - Delta Dunării” (preşedinte: Corina Martin).


Surse FOTO: 1. adevarul.ro; 2. cugetliber.ro; 3. radiovacanta.ro; 4. ziuaconstanta.ro; 5. tvalfamediamedgidia.ro; 6 lideruldeopinie.ro; 7 – 10. Facebook – Fashiontv / Fashion Summer Festival 2014
 

Taguri: FashionTVSummerFestival2014, Ramses, RaduMazare, CarnavalulMamaia, StefanCelMare, FashionSummerFestival, Mamaia, FashionTVSummerFestivalMamaia, Mamaia, FestivalulAnticTomis, CorinaMartin, AsociatiaLitoral-DeltaDunarii, AsociatiaLitoral,jooble.org