EXCLUSIV. Palaz şi Iorguş s-au întâlnit cu Băsescu şi au primit blagoslovirea pentru conducerea noului partid de dreapta!

EXCLUSIV. Palaz şi Iorguş s-au întâlnit cu Băsescu şi au primit blagoslovirea pentru conducerea noului partid de dreapta!(978)


Fostul prefect al Judeţului Constanţa (2008 – 2012) Claudiu Iorga Palaz şi ex-deputatul (2008 – 2012) PDL Zanfir Iorguş (fost primar al Municipiului Mangalia, timp de trei cicluri elec torale consecutive, între 1996 şi 2008, după principiul „mandatul şi partidul”: PNŢCD, PSD şi PDL!) s-au întâlnit, în această săptămână, cu Traian Băsescu. Nu ştim dacă au făcut-o împreună sau separat, dar am aflat cum s-au împărţit funcţiile, locale şi nu numai... , pentru conducerea partidului care se va naşte în această vară, foarte probabil chiar la Constanţa.

Iorguş – Şeful lui Palas pe Regiunea Sud – Est, Palaz – peste Iorguş la „Centru”!

Palaz va fi preşedinte la filiala judeţeană. Peste el va fi Iorguş, care va coordona sucursala pe Regiunea Sud – Est. La conducerea centrală, lucrurile vor sta viceversa: fostul prefect va fi vicepreşedinte, foarte probabil chiar „prim”, iar ex – deputatul va ocupa funcţia de secretar, „general” sau „executiv”.
Valentin Vrabie , primarul „independent” din comuna constănţeană Peştera, va fi „vice” la Judeţ, poate chiar la Regiune, dar va fi şi el în coducerea centrală, unde va fi şeful aleşilor locali, primari şi consilieri! Nu este imposibil să mai primească şi alte responsabilităţi, fiind singurul dintre cei trei, pe care i-am nominalizat, care este pe val: nu numai că nu a pierdut alegerile, ca ceilalţi doi (Palaz la Primăria Constanţa, iar Iorguş pe colegiul său deputăţesc , din Sudul Litoralului), dar le-a şi câştigat fără emoţii...


Racolări de... viitori „independenţi” – temporari!

De la PDL Constanţa vor veni toţi opozanţii prezedintelui Christian Gigi Chiru, dar se încearcă racolări şi de la alte partide: PPDD (aşa ne-am lămurit şi de ce s-a grăbit să se „independizeze” tânărul deputat Tararache...), chiar PNL ş.a.


„ULTIMA ORĂ” confirmă... „GURA LUMII”!

ULTIMA ORĂ! Am aflat şi a cui a fost ideea strălucită (şi insolită, în sensul de... insolaţie)cu Congresul Constitutiv ţinut pe Stadionul „Farul”, în crucea toridă a verii: a lui Palaz, bineînţeles! Cică de-aia a câştigat USL atât de categoric alegerile: că au făcut celebrul miting, faraonic, de pe Stadionul Naţional! E clar, alegerile de la anul sunt ca şi câştigate... Doar să nu le poarte ghinion locaţia: ambele echipe constănţene care joacă acolo sunt... aproape retrogradate („Viitorul” în B, iar „Farul” în C)!

GURA LUMII! Se discută, tot în zona surselor noastre, că Vrabie l-ar fi solicitat pe Băsescu, pentru „Sărbătoarea Florilor de Salcâm”, nu chiar de... florile mărului. A vrut să arate celor care vor să se bage peste el, în bănoasa chestie cu eolienele, că este sub cea mai înaltă protecţie! Băsescu şi-a modificat agenda de weekend special pentru Vrabie. Preşedintele nici nu-şi programase venirea în judeţul nostru, dovadă că nici nu s-a mai dus, ca de obicei, la Neptun!
jooble.org