Ce au făcut polițiștii constănțeni în ultimele ore(583)


La data de 22.08.2014, ora 09.00, în urma unor activităţi specifice, poliţiştii din Hârşova l-au depistat pe I. Ilie, de 49 ani, din oraş Ovidiu, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii de 4 ani şi 3 luni, emis de Tribunalul Constanţa la 25.04.2012 şi totodată, urmărit internaţional.

Infracţiune la regimul circulaţiei rutiere

La data de 22.08.2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cuza-Vodă l-au depistat pe M. M., de 19 ani, din localitate, care a condus o autoutilitară pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

Depistat cu bunurile sustrase asupra sa

La data de 23.08.2014, ora 20.00, patrula mixtă de siguranţă publică, formată dintr-un poliţist din cadrul Boroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia şi un jandarm din cadrul GMJ, l-au depistat în zona centrală a staţiunii, pe P. A. I., de 19 ani, din comuna Vrînceni, judeţ Teleorman, care avea asupra sa mai multe sticle de băuturi alcoolice şi pachete de ţigări, a căror provenienţă nu a putut-o justifica.
Din cercetări s-a stabilit că acesta le sustrăsese dintr-un magazin, cu puţin timp în urmă, fapt pentru care i s-a întocmit dosar de cercetare penală.
Bunurile au fost recuperate şi predate reprezentantului societăţii păgubite.

  
jooble.org