CAMPANIE ELECTORALĂ, CU BANII... GUVERNULUI (!): Viorel Ponta a mai împărţit câteva chei de microbuze şcolare, prin judeţul Tulcea

CAMPANIE ELECTORALĂ, CU BANII... GUVERNULUI (!): Viorel Ponta a mai împărţit câteva chei de microbuze şcolare, prin judeţul Tulcea(1202)


Astăzi, vineri – 22 august, în municipiul – reşedinţă de judeţ, reprezentanţii a nouă (9) Primării din județul Tulcea au primit, de la premierul Victor Ponta (SIC!), cheile microbuzelor școlare cumpărate cu fonduri din bugetul de stat (prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice / MDRAP), care se adaugă altor două astfel de autovehicule, trimise acum două săptămâni autorităţilor locale tulcene beneficiare.

La evenimentul care a avut loc astăzi, de la ora 09.30, în parcarea Sălii Polivalente, din municipiul Tulcea, au participat, alături de președintele Consiliului Județean Tulcea (CJT), Horia Teodorescu, și de primarii din comunele beneficiare, premierul Viorel Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea (ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice).

Microbuzele școlare, de capacitate 16+1 locuri / scaune, vor asigura transportul școlar al elevilor din comunitățile rurale.

În etapa I de repartizare (iulie - septembrie), județului Tulcea i-au fost alocate 11 microbuze, care vor fi folosite de către elevii din localitățile: C.A. Rosetti, Cerna, Jijila, Luncavița, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Sarichioi, Topolog, Casimcea şi Jurilovca.

„Am fost acuzați că dăm microbuze pe criteriu politic și m-am uitat acum la situația de la Tulcea: din 11 primării beneficiare, numai patru sunt la PSD...
Pe mine mă interesează să aibă copiii cu ce să meargă la școală“, a declarat Victor Viorel P., în cadrul unei întâlniri cu primarii.


FOTO: 1. obiectiv.info; 2. Agerpres (C. Popescu)
 

Taguri: VictorPonta, GuverulRomaniei, VictorViorelP., ViorelPonta, JudeţulTulcea, CheiMicrobuzeScolare, HoriaTeodorescu, Tulcea, MDRAP, CJT, ConsiliulJudeteanTulcea, CJTulcea, PNDL, MicrobuzeScolare,jooble.org