MAMAIA:

MAMAIA: "LUXURY DAY", vineri seara, în Piaţeta Cazino, cu prezentare de cereaţii "Prada", Saint Laurent" şi... "Mercedes-Benz"!(1156)


Creații vestimentare ale celebrelor branduri internaționale „Prada”, „Saint Laurent”, „Dsquared”, „Etro” și „Moncler” (disponibile în România prin “Mengotti”) și o prezentare “Ego Men’s Fashion Concept”, ca și noile modele de autoturisme de lux marca “Mercedes-Benz”, “Jaguar” şi “Range-Rover”, în România prin “Țiriac Auto”) vor fi prezentate constănţenilor şi turiștilor din stațiunea Mamaia, în cadrul evenimentului „LUXURY DAY”.

„Luxury Day” este un eveniment realizat de către „Fashiontv”, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „Litoral – Delta Dunării”, vineri - 22 august, începând cu ora 21.00, în Piaț(et)a Cazino, din Mamaia, cu scopul de a promova frumoasa stațiune de pe litoralul românesc, ca pe o destinație de vacanță, aliniată la standardele internaționale ale turismului de lux.

Spectacolul se va desfășura sub egida campaniei “Mamaia Style”, un proiect pe care Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului “Litoral – Delta Dunării” l-a lansat în anul 2014, şi va atrage atenția asupra ofertelor “high-class” disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii, până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.


FOTO: „Site” şi „Facebook” – „Fashiontv Summer Festival – Mamaia 2014”
 

Taguri: LuxuryDay, MamaiaStyle, PiaţetaCazino, Mamaia, AsociatiaLitoral-DeltaDunarii, Litoral-DeltaDunarii, FashionTv, FashionTvSummerFestival, Mercedes-Benz, Jaguar, Prada, SaintLaurent,jooble.org