Acuzații liberale: Băsescu, blat cu Ponta pentru promovarea Elenei Udrea(786)


Filiala Constanța a Partidului Național Liberal susține că președintele Traian Băsescu este complice cu premierul Victor Ponta, acesta întreținând ambiguitatea asupra minciunii președintelui PSD, conform căreia ar fi existat o întrevedere între Traian Băsescu și candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

”Nu ne surprinde candidatura Elenei Udrea la alegerile prezidențiale. Din nefericire, candidatura Elenei Udrea va menține același nivel scăzut al discursului politic, prin scandaluri fără nicio miză pentru cetățeni. Intrarea Elenei Udrea în cursa pentru Palatul Cotroceni face jocul lui Victor Ponta, cu care este prietenă, aceasta fiind pionul care face legătura directă între Victor Ponta și Traian Băsescu.

În mod evident, Traian Băsescu știe că se situează în afara limitelor constituționale susținând-o public pe Elena Udrea și partidul său, PMP. Este cert că nefiind mediator, ci partizan fanatic al unui candidat și al unui partid, scopul lui Traian Băsescu este acela de a-l ajuta pe Victor Ponta, pentru că știe că Elena Udrea nu are șanse reale la scrutinul din toamnă.

Băsescu – Ponta – Udrea este un trio unit, în cuget, dar mai ales în interese, care doar pozează în dușmani. Traian Băsescu are acest blat cu Victor Ponta de susținere și de promovare a Elenei Udrea pentru că este un aranjament care îi avantajează pe toți trei. Este o noua strategie de a încerca o dislocare a voturile de pe partea dreapta, demers care este menit să îl ajute pe Victor Ponta”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Constanța.
jooble.org