PORT: Pentru a cincea oară în acest an, nava de croazieră

PORT: Pentru a cincea oară în acest an, nava de croazieră "Aida Aura" a acostat la Constanţa(1073)


În această dimineaţă (ora 08.00), de luni – 18 august, la dana Terminalului de Pasageri, din Portul Constanţa, a acostat pasagerul paritim “Aida Aura”.

Nava va pleca în această seară, la ora 21.00.


Pachebotul de lux (cu 10 punţi), cu o lungime (prova – pupa) de 202 m şi o lăţime (babord – tribord) de 28 m, a venit la Constanţa (pentru a cincea şi ultima oară în acest sezon, 2014, de croaziere turistice estivale, din Emisfera Nordică), cu 1.300 de pasageri la bord.


După ce în săptămâna care a trecut au sosit în Portul Constanţa trei nave de croazieră (“Thomson Celebration”, maritime, în 15 august; “Seven Seas Mariner”, maritime, 16 august; “River Concerto”, fluvial, 17 august), “Aida Aura” este cel de-al 46-lea vapor de croaziere turistice (maritime şi fluviale) care vine la Constanţa, în acest sezon, care a debutat pe 1 aprilie, cu fluvialul “River Concerto” şi se va încheia în 15 noiembrie, cu a… 95-a navă de acest tip, care ne vizitează în acest an: maritimul “Ocean Princess”.


Următoarea navă de croazieră aşteptată la Constanţa este maritimul “Azamara Quest”, care va sosi pe 26 august (ora 10.00) şi va pleca în aceeaşi zi, la ora 21.00.


FOTO: “Aida Aura” (Sursa: novostimira.com.ua)
 

Taguri: PortulConstanta, Port, Constanta, AidaAura, NaveDePasageri, TerminalulDePasageri, CroaziereTuristice,jooble.org